More


  Programul echipelor româneşti în cupele europene

  - Advertisement -

  Săptămâna aceasta este una intensă pentru echipele româneşti din cupele europene, chiar după începutul Ligii 1. Steaua, Pandurii, Petrolul şi Astra se vor cerne în returul Turului 2 preliminar al cupelor europene, în drumul spre Turul 3, acolo unde şi-au aflat vineri posibilele adversare. Azi, Steaua joacă în Macedonia returul cu Vardar Skopje, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 21:45, televizare Pro TV. Apoi, pe 25 iulie avem trei meciuri, Pandurii, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti luptându-se în turul 2 preliminar al Ligii Europa.
  Programul lor este următorul:
  Pandurii Tg. Jiu – Levadia 20:00, DigiSport
  Omonia Nicosia – Astra Giurgiu 20:00, televizare încă nestabilită
  Vikingur – Petrolul Ploieşti 21:00, televizare încă nestabilită.
  Turul 3 preliminar
  Dacă se califică, Steaua va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe Dinamo Tbisili. Steaua va juca primul meci în deplasare, pe 30 sau 31 iulie, iar returul se joacă la Bucureşti pe 6 sau 7 august. În Liga Europa, turul 3 se joacă pe 1 şi 8 august. Petrolul ar putea întâlni pe Vitesse Arnhem, Astra Giurgiu pe învingătoarea dintre IFK Goteborg si Trencin, iar Pandurii pe Hapoel Tel-Aviv.
  Turul 2 preliminar – prima manşă
  Petrolul a intrat în Europa League pe 19 iulie joi, de la ora 20:00, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, acasă, cu echipa din Insulele Feroe, Vikingur, scor 3-0.Tot joi, de la ora 21:30, Astra Giurgiu a dat piept cu Omonia Nicosia, de asemenea în manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, scor 1-1. Pandurii au jucat marţi, 16 iulie, de la ora 19:00, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, pe terenul celor de la Levadia Tallin (Estonia) şi au terminat 0-0. Steaua a avut meci tot pe 16 iulie, de la 20:45, cu Vardar Sjopje, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, câştigat cu 3-0.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare