More

  Programul echipelor româneşti în cupele europene

  Săptămâna aceasta este una intensă pentru echipele româneşti din cupele europene, chiar după începutul Ligii 1. Steaua, Pandurii, Petrolul şi Astra se vor cerne în returul Turului 2 preliminar al cupelor europene, în drumul spre Turul 3, acolo unde şi-au aflat vineri posibilele adversare. Azi, Steaua joacă în Macedonia returul cu Vardar Skopje, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 21:45, televizare Pro TV. Apoi, pe 25 iulie avem trei meciuri, Pandurii, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti luptându-se în turul 2 preliminar al Ligii Europa.
  Programul lor este următorul:
  Pandurii Tg. Jiu – Levadia 20:00, DigiSport
  Omonia Nicosia – Astra Giurgiu 20:00, televizare încă nestabilită
  Vikingur – Petrolul Ploieşti 21:00, televizare încă nestabilită.
  Turul 3 preliminar
  Dacă se califică, Steaua va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe Dinamo Tbisili. Steaua va juca primul meci în deplasare, pe 30 sau 31 iulie, iar returul se joacă la Bucureşti pe 6 sau 7 august. În Liga Europa, turul 3 se joacă pe 1 şi 8 august. Petrolul ar putea întâlni pe Vitesse Arnhem, Astra Giurgiu pe învingătoarea dintre IFK Goteborg si Trencin, iar Pandurii pe Hapoel Tel-Aviv.
  Turul 2 preliminar – prima manşă
  Petrolul a intrat în Europa League pe 19 iulie joi, de la ora 20:00, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, acasă, cu echipa din Insulele Feroe, Vikingur, scor 3-0.Tot joi, de la ora 21:30, Astra Giurgiu a dat piept cu Omonia Nicosia, de asemenea în manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, scor 1-1. Pandurii au jucat marţi, 16 iulie, de la ora 19:00, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Europa, pe terenul celor de la Levadia Tallin (Estonia) şi au terminat 0-0. Steaua a avut meci tot pe 16 iulie, de la 20:45, cu Vardar Sjopje, manşa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, câştigat cu 3-0.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE