More

    Remiză albă pentru „galben-albaştri“

    olimpiaa

    Sâmbătă, Olimpia a jucat un nou amical în compania formaţiei din Liga a III-a, FC Zalău. Dacă joi la Dorolţ a trecut cu 7-4 în trei reprize de câte 40 de minute, de această dată, echipa sătmăreană a remizat 0-0, dar a ratat o mulţime de ocazii.

    Imediat după meci, delegaţia Olimpiei s-a urcat în autocar şi s-a deplasat în cantonament la Ocna Şugatag unde va sta până vineri.
    Revenind la meciul de sâmbătă, în prima repriză Olimpia a controlat ostilităţile, însă parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Dragoş a trimis mingea peste dintr-o fază tratată superficial de atacantul sătmărean.
    În repriza secundă, Villand a zguduit transversala cu un şut de la 25 de metri. Cele mai mari ocazii au aparţinut tot Olimpiei, Gavrilescu a trimis într-un fundaş din câţiva metri, iar pe final, Bujor ar fi putut aduce victoria sătmărenilor, dar a ratat de două ori finalizarea. În acest meci, antrenorul Tiberiu Csik a folosit 22 de jucători, printre care şi noutăţile care vor evolua în noul sezon la Olimpia. În prima repriză au evoluat Şuta în poartă, jucători de câmp Moş, Ene, Sabău, Muntean (Hanus), Molnar, Schwartcopf, Roghină, Zsiga, Feier şi Dragoş. În partea a doua echipa a arătat astfel: Anca în poartă, Bâtea, Micaş, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Kinczel, Cozma, Villand, Prodan şi Bujor, jucători de câmp.
    Florin Mureşan nu a jucat fiind accidentat, Gorbe a fost învoit, iar Dănilă, Marinaş, Homorozan, Miron şi Botoş nu intră deocamdată în calculele staff-ului tehnic şi a conducerii formaţiei „fanion“ a oraşului.
    După ce vor efectua câte două antrenamente pe zi, în cantonament, sâmbătă Olimpia se va deplasa în Ungaria, la Kisvarda, la Cupa Olimpia, organizată de Cigand SE. Sătmărenii vor juca primul meci al turneului sâmbătă de la ora 12 (ora Ungariei) cu formaţia locală Cigand.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE