More  Sătmărenii Curileac și Tincu, titulari în Botoșani-CFR Cluj 0-0

  - Advertisement -

  Cu sătmărenii Curileac și Tincu printre titulari, nou-promovata FC Botoșani a scos un egal cât o victorie, duminică, pe teren propriu, în meciul cu CFR Cluj din prima etapă a Ligii 1. Gazdele au rezistat în faţa fostei campioane cu un jucător mai puţin pe teren preţ de 81 de minute şi la final a obţinut un 0-0 primit de suporteri ca o mare victorie.
  Pe un teren excelent şi în faţa unui public entuziasmat de primul meci în Liga 1 a echipei favorite, CFR Cluj s-a instalat încă din primele minute la conducerea jocului.
  Echilibrul meciului s-a rupt devreme, centralul Marius Avram trimiţându-l la cabine după doar 9 minute pe capitanul gazdelor Viorel Dinu. Acesta l-a faultat în postură de ultim apărător pe Ciprian Deac şi nu a fost iertat de Avram.
  Din acel moment gazdele s-au rezumat la un joc de aşteptare şi o apărare aglomerată, în timp ce echipa lui Mircea Rednic a preluat total frâiele meciului.
  Tehnicianul ardelenilor a schimbat strategia din mers şi l-a trimis în teren pe Kapetanos în locul lui Sepsi, Rui Pedro fiind retras în spatele celor două vârfuri. Acesta avea să rateze cea mai mare ocazie a CFR-ului în minutul 36. Tade a tras după el un adversar şi i-a lăsat un culoar lui Rui Pedro, iar acesta a fost găsit ideal de către Deac. Pedro a ratat finalizarea şi a tras mult peste poartă singur cu goalkeeper-ul gazdelor Curileac. În partea secundă oaspeţii au continuat să controleze jocul şi să atace în permanenţă, dar jucătorii lui Cristian Popovici şi-au făcut foarte bine temele şi au blocat fiecare atac al CFR-ului.
  Pantelis Kapetanos a ratat cea mai mare ocazie a partidei în minutul 77 când a trimis cu capul pe transversală o centrare venită de la Deac. S-a terminat 0-0, un rezultat primit ca o mare victorie de către suporterii formaţiei din Botoşani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts