More  Scrimă: Aur pierdut în șapte secunde!

  pallay-amarilisz

  Finala Campionatului Național de spadă pentru copii. Pe planșă, Amarilisz Pallay de la CS Satu Mare și Schlier Zsuzsa de la CSU Tîrgu Mureș. Sătmăreanca, făcut o partidă tactică foarte bună, a dus scorul la 3-1 și se părea că titlul nu avea cum să-i scape. Doar că în ultimele șapte secunde totul s-a năruit pentru Amarillisz.Nemaiavînd ce pierde Schlier Zsuzsa a riscat tot și a reușit să întoarcă incredibil rezultatul la 3-4!!!

  Amarilisz Pallay scapă aurul printre degete la individual dar se poate revanșa azi în concursul pe echipe unde trebuie să demonstreze că finalul concursului de ieri a fost doar un accident nefericit. Și să ducă echipa CS Satu Mare pe prima treaptă a podiumului.

  De remarcat că la categoria de 12-13 ani au fost înscrise 40 de sportive din întreaga ţară, iar printre ele s-au regăsit trei sătmărence de la CS Satu Mare.
  Melany Pfeifer a terminat pe locul 6 după ce a pierdut cu 5-4 în drumul său spre o medalie. Eszter Poti a ratat intrarea în tabloul de 32. Spadasinele sunt antrenate de Francisc Csiszar şi Lehel Nagy. În ultima zi de concurs, azi, va avea loc proba pe echipe la spadă-feminin.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE