More  Serie cu 14 echipe pentru Olimpia Satu Mare

  - Advertisement -

  oli

  Comisia de competiții din cadrul FRF a stabilit componența seriilor Ligii a II-a la fotbal.
  Olimpia Satu Mare va face parte din seria “Vest”. După retragerea celor de la Luceafărul Oradea şi CS Severin în serie au mai rămas 14 echipe, printre ele şi cluburi de tradiţie din fotbalul românesc ca FC Argeş, UTA sau U Craiova.
  Preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ, şi-ar fi dorit o serie de 16 echipe pentru a avea mai multe şanse de salvare de la retrogradare dar până la urmă e mulţumit şi cu un număr mai redus, mai ales că şi cheltuielile vor fi ceva mai mici.
  CS Universitatea Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Râmnicu Vâlcea, Dacia Mioveni, Alro Slatina, Damila Măciuca, Unirea Tărlungeni, Minerul Motru, FCM Târgu Mureș, Gloria Bistrița, UTA Arad şi FC Bihor vor fi adversarele Olimpiei iar programul turului de campionat va fi stabilit la sediul FRF în data de 5 august.
  Altfel, într-un comunicat trimis redacţiei, conducerea clubului anunţă că 90% din lot e definitivat urmând ca mâine să fie parafate şi contractele.
  Sâmbătă Olimpia va juca un amical la Zalău cu formaţia locală de liga a 3-a, iar apoi lotul va merge în cantonament la Ocna Şugatag.
  La revenirea din cantonament, Olimpia va participa în Ungaria, la Kisvarda, la Cupa Olimpia, organizată de Cigand SE. Sătmărenii vor juca primul meci al turneului sâmbătă de la ora 12 (ora Ungariei) cu formaţia locală Cigand.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts