More  Steliştii lui Reghecampf promit spectacol total în Georgia

  steaua

     Steaua îşi continuă parcursul în preliminariile Ligii Campionilor. După ce a trecut cu 5-1 la general de Vardar Skopje, în turul trei joacă în compania echipei Dinamo Tbilisi. Primul meci se dispută astăzi, în capitala Georgiei, cu începere de la ora 19.00, ora României.
  Pentru a-şi odihni echipa, conducerea Stelei a ales să amâne meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuit să se dispute duminică, ceea ce înseamnă că Reghecampf s-a concentrat pentru jocul cu Tbilisi. Delegaţia Stelei a plecat ieri dimineaţă spre Tbilisi, însoţită de câţiva suporteri.
  De cealaltă parte, gruzinii pregătiţi de Dushan Uhrin au demonstrat că nu sunt o echipă oarecare, iar tehnicianul gazdelor de azi cunoaşte bine fotbalul românesc, după o perioadă petrecută la Timişoara.
  Referitor la „11-le“ de start al Stelei, ar putea exista unele modificări. Se pare că Vlad Chiricheş este mai mult cu gândul la un transfer în străinătate, Iancu a dezamăgit, de aceea s-ar putea să-l vedem titular pe Stanciu. Revine Tănase, care va aduce un plus Stelei pe flancul stâng, iar în atac se va miza pe Nikolici sau Piovaccari.
  Partida de astăzi va începe la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct de Digisport 1.
  Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari (Nikolici).
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE