More


  Tabără de vară la DJTS

  - Advertisement -

  Directorul DJTS Satu Mare, Ioan Ardelean, a anunțat ieri într-o conferință de presă că au fost finalizate lucrările de modernizare de la Taberele școlare și că de săptămâna viitoare sportivii și tinerii din județ vor avea acces gratuit la bazinul cu apă termală din incintă.
  Ardelean a amintit că proiectul îi vizează atât pe copii cât și pe tineri. Începând de miercuri, la Taberele Şcolare va funcţiona bazinul cu apă termală, iar sportivii şi tinerii nu vor plăti bilet de intrare. Iar pentru părinţii care lucrează şi nu au unde să îşi lase copiii pe timpul vacanţei, se vor organiza tabere de vară, la Tabere, programul fiind de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00, cu programe distractive şi masă de prânz, contra sumei de 100 de lei pe săptămână.
  Conducerea DJTS a mai anunțat că în limita bugetului pe care îl vor primi la rectificarea din toamnă, vor încerca să susțină în acest an cît mai multe activități de tineret și sport și mai ales să cofinanțeze competițiile ce vor avea loc în partea a doua a anului în județ.

  FM  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img