More  Trofeul Sătmarului la a 39-a ediție

  tenis_20130531183645

  Trofeul Sătmarului la tenis de cîmp a ajuns la a 39-a ediție. Competiția e rezervată copiilor și juniorilor și se va desfășura începînd de sîmbătă la baza de tenis Sănătatea din Satu Mare.
  Turneul se va desfășura pe cinci categorii atît la simplu cît și la dublu iar din Satu Mare s-au înscris 25 de tenismani.
  Directorul de concurs, Cornel Erdei, se mîndrește cu faptul că la acest turneu au participat de-a alungul anilor cei mai valoroși tenismani români.
  ”E unul dintre cele mai vechi turnee ce se dispută la Satu Mare. Și în acest an arbitru principal e domnul Iulian Cavarnali care e deja un obișnuit al casei. Din 1987 vine anual la Trofeul Sătmarului. Sperăm să iasă totul perfect și să vedem partide de calitate. Invităm iubitorii de tenis la această competiție” spune președintele AS Sănătatea, Cornel Erdei.
  Nume ca Andrei Pavel, Dinu Pescariu, Adrian Voinea , Rareș Cuzdriorean sau chiar Marcos Baghdatis au evoluat la începutul carierei lor la Trofeul Sătmarului .
  La ediția din acest an au confirmat participarea 60 de tenismani din țară.
  De pregătirea tenismanilor sătmăreni se ocupă antrenorii Antonia Panas, Vasile Dumbravă, Adrian Tașcu, Ioan Ulici și Attila Cozac.
  De remarcat condițiile excelente pe care le oferă acum baza de tenis de la Sănătatea.
  Primele partide de la acest turneu vor avea loc sîmbătă dimineață la ora 9 iar finalele se vor disputa miercuri și joi.
  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE