More


  Vacanţă încheiată pentru CSM

  - Advertisement -

  handbalhandbal

      Vacanţa s-a încheiat şi pentru handbaliştii de la CSM Satu Mare. Astăzi, la ora 10.00, la sala nouă a Liceului cu Program Sportiv, antrenorul Nicolae Istrate se va reîntâlni cu echipa care numără 15 jucători. Dintre aceştia, 9 sunt sătmăreni, însă mai multe detalii vom afla la faţa locului.
  Tot astăzi se vor efectua două antrenamente, unul dimineaţa şi unul la ora 17.00, urmând ca toată săptămâna handbaliştii să se concentreze mai mult pe o pregătire fizică. În ceea ce priveşte bugetul echipei, acesta trebuie votat în cadrul şedinţei Consiliului Local care va avea loc undeva la mijlocul lunii august. Având în vedere că startul noului sezon va avea loc pe 21 septembrie, sportivii au la dispoziţie destul timp pentru a se pregăti bine.
  Va fi un sezon mai dificil, pentru că ultimele clasate retrogradează din divizia a doua, însă sperăm că echipa sătmăreană nu se va afla printre acestea, dar acest lucru depinde de mai mulţi factori. „La reunire voi avea 15 jucători, dintre care 9 din Satu Mare. O să avem o perioadă de acomodare la efort, pentru că a fost o vacanţă destul de lungă. Dacă vom avea un buget mulţumitor, vom putea vorbi şi despre noi achiziţii, însă este devreme să discutăm aceste aspecte“, a spus antrenorul Nicolae Istrate.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img