More

  Amical: FC Olimpia- FC Bihor 1-1 (0-0) Test util, remiză echitabilă

  IMG_4810

  O înfrîngere și un egal , acesta a fost bilanțul rezultatelor obținute de Olimpia în partidele amicale jucate la sfîrșitul săptămânii.
  Dacă vineri elevii lui Csik au pierdut duelul cu SC Bacău cu 2-0 pe fondul unei evoluții modeste, a doua zi jocul s-a îmbunătățit considerabil și Olimpia a terminat la egalitate, 1-1 cu colega de serie, FC Bihor.
  Cu fundașul Marius Bălău revenit în tricoul galben-albastru , Olimpia a făcut o primă repriză bună. Molnar și Zsiga în două rînduri au ratat situații bune de a deschide scorul . Bihorenii s-au lovit de apărarea bine organizată în jurul cuplului Ene-Bălău iar în primele 45 de minute Șuta n-a prea fost solicitat …
  Din păcate, Olimpia a suferit din nou la construcție iar atacanții Lemak și Bujor s-au zbătut mult dar fără rezultat pe tabelă…
  În partea secundă bihorenii pun stăpînire pe joc. Ies la rampă experimentații Sfîrlea, Ianc sau Lazăr și pe fondul schimbărilor de la gazde încep să apară ocaziile la poarta lui Șuta. Ianc şi Lukacs în două rînduri trec pe lîngă dechiderea scorului în minutele 66, 68 și 71.
  Oarecum neașteptat , pe o fază de contraatac marca Molnar , Feier avea să deschidă scorul pentru Olimpia în minutul 74, acesta reușind să înscrie din 2 metri după o centrare perfectă de pe dreapta.
  Bucuria a ținut doar două minute pentru că la o centrare înșelătoare a lui Sfîrlea, Mureșan și Ene ezită să respingă și venit lansat nou intratul Letan avea să egaleze cu un șut la colțul scurt. 1-1 în minutul 76.
  Pînă la final tot oaspeții trec pe lîngă gol, căpitanul Lazăr reluînd puțin peste poartă o pasă venită de la același neobosit Sfîrlea.
  Un rezultat pînă la urmă echitabil în care fiecare echipă a avut cîte o repriză în care a controlat jocul.
  ”M-a bucurat atitudinea pozitivă a băieților mai ales că veneam după înfrîngerea cu SC Bacău. Ei au fost mai proaspeți decît noi și era normal să fie așa mai ales că noi am avut cu 24 de ore înainte un alt joc”, a spus antrenorul Tibi Csik. Acesta s-a arătat mulțumit și de evoluția lu Marius Bălău , jucător venit abia acum la echipă deși toată vara s-a antrenat la Satu Mare după ce fusese declarat liber de contract față de ultima lui echipă, CS Severin. ” Din punctul meu de vedere eu am mai spus că e nevoie de el și de jucători cu experiență. S-a văzut și-n prima repriză a ordonat jocul în apărare iar adversarul nu a avut ocazii clare. Sper ca Bălău să rămână”, a mai spus Tibi Csik.
  De remarcat că Munteanu a văzut cartonașul roșu în minutul 9 după un fault dur la mijlocul terenului. Conform înțelegerii dintre cele două conduceri, eliminatul a fost înlocuit, pe banda dreaptă intrînd Moș.
  Olimpia intră în linie dreaptă cu pregătirile, Tibi Csik speră ca echipa lui să mai facă o ultimă repetiție sîmbătă înaintea debutului oficial cu CS U Craiova de pe 7 septembrie.

  Olimpia Satu Mare: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas- Molnar, Villand, Scvarzkopf, Zsiga- Bujor, Lemac. Au mai jucat, Moș, Mureșan, Sabău, Roghină, Dragoș, Feier, Hanus. Negruț, Kinczel.

  FC Bihor: Sălăjan– Mihuţ, Fl. Lazăr, Ţoca, R. Lupu, Bic, M. Popa, Sfârlea – S. Ianc, R. Lukacs, Fl. Pop. Au mai jucat Smaranda, Letan, Bactăr, Haș, Nichita, Ov. Popa și Lukacs.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE