More

  Aur pentru Daniel Conţ la Campionatele Naţionale de juniori 1

  cont-daniel-vasile

      Sâmbătă, la Bucureşti s-a pus punct Campionatelor Naţionale de atletism pentru juniori 1. Printre probele din concurs s-a numărat şi cea de 3000 de metri obstacole, unde Satu Mare a fost reprezentat de Daniel Conţ, respectiv Andras Kadar la aruncarea suliţei.
  Sportivul de la CS-LPS a trecut linia de sosire la 3000 de metri obstacole, după 9 minute şi 31 de secunde, având cel mai bun timp şi câştigând astfel titlul naţional, asta după ce în luna iunie a câştigat titlul şi la Campionatele Şcolare. Sportivul originar din Negreşti este pregătit la club de antrenorul Radu Achim. Menţionăm că în finală s-au calificat în total nouă sportivi. Pe locul doi a încheiat Andrei Barbut din Timișoara care a parcurs cei 3000 de metri în 9 minute și 34 de secunde. Medalia de bronz a fost cucerită de Aurel Rotaru din Craiova (9 min. 50 sec.17 sutimi).
  În ceea ce-l priveşte pe Andras Kadar, de la LPS Satu Mare, acesta a încheiat pe 5 la suliţă, fiind foarte aproape de o medalie. Atletul este pregătit de profesorul Gheorghe Fulop.
  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE