More


  Avîntul Bîrsana-Olimpia în faza a 4-a!

  - Advertisement -

  olim

  Olimpia Satu Mare va juca pe 27 august primul meci oficial din acest sezon. E vorba de partida din cadrul fazei a 4-a a Cupei României, elevii lui Csik urmînd să se deplaseze în Maramureș pentru a întîlni echipa de liga a 4-a, Avântul Bârsana.
  Cele 19 jocuri ale fazei a IV-a a Cupei României-Timişoreana, ediţia 2013/2014, vor avea loc marţi, 27.08.2013, ora 17:30. Partidele din această fază aduc faţă în faţă 19 echipe calificate din faza a III-a a competiţiei şi alte 19 formaţii din Liga a II-a.
  Avîntul Bîrsana a cîștigat faza județeană a Cupei României în Maramureș iar apoi a eliminat trei echipe de liga a 3-a, Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Maramureș Universitar Baia Mare.
  Interesant este faptul că, pe lângă nou-promovatele din Liga a III-a, în acest tur au fost incluse doar o parte din echipele ce au rămas în Liga a II-a în sezonul trecut şi din formaţiile ce au retrogradat din Liga I doar CS Turnu Severin a fost inclusă. Mai mult, cele două echipe ale Craiovei care în sezonul trecut nu existau au fost incluse în program.
  În altă ordine de idei, trei echipe (Sănătatea Cluj, Ripensia Timişoara şi FC Hidişelul de Sus) sunt calificate automat în turul următor pentru că adversarii (FC Argeş, CS Turnu Severin şi Luceafărul Oradea) contra cărora au picat s-au desfiinţat.
  Faza a V-a a Cupei României-Timişoreana, la care vor participa cele 19 echipe calificate din faza a IV-a şi celelalte 9 echipe (restul echipelor din Liga a 2-a), este programată să aibă loc marţi/miercuri, 10/11 septembrie 2013, ora 16.30.

  Se pun în vînzare abonamentele !
  Conducerea Olimpiei a anunțat că începînd de vineri suporterii echipei pot să cumpere abonamente pentru noul sezon. Abonamentele vor fi puse în vânzare la Stadionul Olimpia, la recepția Hotelului Aurora și la chioșcurile de ziare. Prețul unui abonament va fi de 70 de lei care va fi valabil pentru 16 meciuri. De asemenea, vor fi scoase la vânzare și 100 de abonamente VIP care vor costa 150 lei.
  Conducerea Clubului Olimpia anunță faptul că cei care vor avea prioritate la scaunele de pe stadion vor fi primii 1.500 de abonați. Aceștia vor avea notat pe abonament numărul locului de pe scaun. Odată cu primele 1.000 de abonamente vândute, se va organiza o tombolă, unde se va putea câștiga trei echipamente complete ale Olimpiei, trei treninguri de prezentare Jako și zece mingi cu semnătura jucătorilor.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img