Dacian Nastai: ”Încercăm să trecem și de turul 3!”talna-fc-zalau-24

Mare sărbătoare mare azi la Orașu Nou. Echipa de fotbal din localitate, Talna, va juca în premieră în faza a 3-a a Cupei României iar pe terenul comunal din localitate va veni echipa de liga a 3-a SESO Cîmpia Turzii, rebotezată în această vară în FC Arieșul 1907 Turda.
Partida va începe la ora 17.30 iar oficialii celor de la Talna speră ca în această după-amiază iubitorii fotbalului din zonă să vină în număr cît mai mare la teren pentru a-i susține pe elevii lui Dacian Nastai.
De altfel, antrenorul Dacian Nastai se așteaptă ca la acest meci să aibă susținători din tot județul, mai ales că echipa a demonstrat pînă acum că joacă un fotbal de calitate iar nivelul arătat e mult peste cel al ligii a 4-a.
Talna și-a amînat meciul de duminică, cel cu Olimpia II Satu Mare, din prima etapă a ligii a 4-a tocmai pentru a-i avea pe jucători odihniți și pentru a evita eventualele accidentări.
În etapa precedentă din Cupa României, elevii lui Nastai au eliminat-o pe FC Zalău, după un 4-2 surprinzător iar de primul tur au trecut fără joc după ce adversara Europa Alba Iulia s-a desființat. Talna a cîștigat în premieră faza județeană a Cupei României și speră să treacă de Arieșul pentru a aduce apoi în faza a 4-a la Orașu Nou o echipă de liga a 2-a. De menționat că în ediţia trecută a competiției, formaţia turdeană, pe atunci evoluând sub denumirea Seso, a ajuns până în turul V al Cupei României, fiind la un pas de a juca cu o echipă din prima ligă de fotbal, însă a pierdut cu 0-1 în faţa celor de la FCM Târgu Mureş. Înaintea partidei de cupă, turdenii au susținut săptămâna trecută două partide amicale, 2-2 cu Gloria Bistrița și 3-2 cu Unirea Jucu.
Formații probabile:
TALNA- Nagy – Cseh , I. Cozma, Lung, Pajzos, Ignat, S. Erdei, C. Cozma, Demian, Bârle , Câmpan. Antrenor –Dacian Nastai.
FC ARIEȘUL 1907- Pampea – Mocanu, Şt.Popa, Muscă, Siecoban – Grecu, Văscan, Boroştean, Moţet – Fertea, David. Antrenor- Marius Pașca.
Florin Mureșan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts