More


  Derby… furtunos!

  - Advertisement -

  poza-dorolt-apa

  Cu siguranță derby-ul etapei a 3-a a Ligii a 4-a s-a jucat miercuri seara la Dorolț. Iar Recolta lui Estinca și Apa lui Ritli au oferit un fotbal spectaculos cu faze frumoase și goluri multe…Iar derby-ul a avut parte și de un decor…furtunos, centralul Ovidiu Mazilu fiind obligat să oprească meciul pentru 10 minute din cauza fulgerelor și a tunetelor ce au băgat în sperieți asistența și pe organizatori. ”Așa scrie și în regulament. Se joacă în cîmp deschis și cu astfel de fenomene meteo e bine să nu riscăm evenimente neplăcute”, a explicat centralul Mazilu.
  Partida a început cu gazdele în atac, iar Buia a deschis rapid scorul pentru Recolta, minutul 13. Apa a reacționat rapid și a egalat în minutul 18 prin Farcaș după o schemă de efect la o lovitură liberă.
  Ambele echipe își mai trec în cont pînă la pauză cîte două situații bune de a marca doar că portarii Dobrai și Oșan sînt mereu pe fază și la cabine se intră la egalitate, 1-1.
  După pauză același scenariu…ploaie , angajament și alte două goluri. Bob ia o acțiune pe cont propriu și trece în forță prin apărarea oaspeților și înscrie la colțul lung pentru 2-1 în minutul 62. Apa se aruncă în atac și pînă la urmă Cosmin Farcaș avea să-l învingă pe Oșan cu un șut plasat de la marginea careului. 2-2 în minutul 77.
  ”Rezultat echitabil pînă la urmă. Nouă ne-au lipsit cîțiva jucători , încă e perioada vacanțelor și e greu să ne adunăm tot lotul. Dar am făcut un meci bun și băieții merită felicitări. Obiectivul nostru e să intrăm între primele șase din serie și sper să îl realizăm” a spus la final președintele celor de la Dorolț, Vincze.
  De partea cealaltă, antrenorul Zoltan Ritli de la Apa s-a arătat și el mulțumit cu punctul cucerit la Dorolț.
  ”Am întîlnit una dintre echipele puternice din serie. Încă greșim prea mult în defensivă dar pînă la urmă e bine că am întors mereu rezultatul. Avem ca obiectiv clasarea între primele șase , nu ne gîndim la titlu. Campionatul e lung și foarte interesant” a punctat Ritli.
  DOROLȚ- Oșan- Mester S, Coman, Csajkos, Pal-Mester N., Vegh, Ilonczai, Kovari- Buia, Bob. Rezerve-Vincze, Kovacs, Bumb, Simon, Mocanu, Ori.

  APA- Dobrai- Timoc, Raț, Ritli, Grigore-Bordac, Cozma, Mihovici, Szekely-Farcaș, Silaghi. Rezerve: Lengyel, Olaru, Moraru, Szmuczer, Simatovici, Petricean, Timoc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img