Dorin Țuțuraș, omul meciuluidoba1

Fostul mijlocaș al Olimpiei, Dorin Țuțuraș, joacă pentru al doilea an, de plăcere , la echipa de liga a 4-a Voința Doba. Iar prezența lui în echipă nu trece neobservată, Țuțu contribuind la startul bun al echipei sale în noul sezon.
În partida de duminică de la Păulești, cîștigată de cei de la Doba cu 3-0, fostul mijlocaș al Olimpiei a reușit o dublă și a fost de departe omul meciului.
In min. 15, dupa o actiune excelenta a lui Radu Nemeth, acesta a fost faultat in careu si Dorin Tuturas a transformat impecabil penalty-ul. Acelasi Dorin Tuturas a reusit “dubla” dupa un corner executat de catre Cristi Dragan. Sergiu Negru a inchis tabela in min. 35 cu un sut din interiorul careului.
”Cu toate ca am mai avut destule ocazii, scorul a ramas cel stabilit in prima repriza. Felicit intreaga echipa si sper sa evoluam si mai bine. Ma bucura pofta de joc a lui Dorin Tuturas care este indiscutabil unul dintre cei mai buni jucatori din Liga a IV-a si sper ca noua lui cariera de antrenor sa-i permita sa fie prezent la cat mai multe meciuri”, a spus la finalul partidei Tudor Ziman, antrenorul celor de la Doba în vreme ce președintele echipei, Marius Silaghi a completat :” A fost un meci in care am fortat exact cat a trebuit si nu am avut nicio emotie. Am reusit a treia victorie in patru etape si daca nu primeam gol in min. 91 cu Apa, eram acum pe primul loc. “
Voința Doba ocupă locul trei cu nouă puncte și are ca obiectiv intrarea în liga a 4-a de elită la finele acestui sezon. Iar Țuțuraș care a evoluat la Olimpia, Gloria Bistrița, CFR Cluj și în Israel e pînă acum golgheter cu patru reușite.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts