Funeraliile lui Costică Ştefănescu vor avea loc la Craiova2027778_mediafax_foto_dariu

Familia regretatului mare fotbalist român Costică Ştefănescu a decis ca funeraliile acestuia să aibă loc la Craiova, a anunţat Federaţia Română de Fotbal (FRF), pe site-ul său oficial.
În aceste condiţii, tot ceea ce fusese programat la Casa Fotbalului se contramandează, precizează FRF. ‘’Aidoma întregii suflări fotbalistice din ţara noastră, Federaţia Română de Fotbal se află alături de familia îndoliată, căreia îi transmite sincerele sale condoleanţe. Costică Ştefănescu va rămâne veşnic în amintirea noastră’’, se mai arată în comunicat.
Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, decedat marţi, urma să fie depus în sala “Florea Dumitrache” a Casei Fotbalului, de joi 22 august, la ora 14,00, până vineri 23 august, ora 15,00, pentru a oferi celor care doresc posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu fostului mare fotbalist.
Ştefănescu s-a sinucis marţi, aruncându-se de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat. Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova suferea de o boală incurabilă şi era internat de mai mult timp în spital.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts