More

  Grand Prix-ul SPI la a doua etapă!

  CS Voința Satu Mare în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Satu Mare organizează în această perioadă a doua etapă a Grand Prix-ului SPI. Mai exact, competiția se împarte pe 5 categorii.
  Turnul B, unul închis de șah practic a debutat ieri la Casa de Cultură a Forumului Democrat German. Se vor juca 9 runde până în 24 august, iar aici sunt înscrişi 10 sportivi. Aceștia sunt: Dorin Dragoș, Onisifor Craiovan, Andrei Cioltean de la CS Voința, Andrei Veklinec, Wilhelm Muller, Dorel Negrean, Imre Fereczi, Lorant Korn de la CS Unio, Robert Lazin de la LPS Satu Mare și Arghil Marchis din Ungaria.
  În ceea ce privește Turneul A, de asemenea închis cu șah practic acesta va debuta în 23 august și se va încheia în 28 august. Turneele juniorilor vor avea loc în zilele de 24-25 august. Va fi un open general pentru juniori până la 12 ani, și unul pentru juniori până la 6 ani. În afară de turneul B, toate vor fi găzduite de Taberele Școlare Satu Mare.
  Informații suplimentare și înscrieri: Organizator Internațional FIDE, Ciprian Muntean, telefon 0744.868.688, 0724.497.926, e-mail – ciprimuntean@yahoo.com.
  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE