More

  Junior de la Olimpia în probe la Chievo Verona

  Născut în 1995, jucătorul sătmărean de la Olimpia, Nagy Otto, a fost chemat în această săptămână la probe de joc în Italia la formația de Serie A, Chievo Verona.
  Nagy Otto care a început fotbalul sub comanda lui Gabi Both, apoi a continuat la grupa lui Tibi Csik, pentru ca în ultimii doi ani să joace la echipa de juniori republicani a Olimpiei , pregătită de Cristi Popa.
  Remarcat de italieni anul trecut cînd mai mulți jucători sătmăreni au fost la un turneu în peninsulă, Nagy Otto a plecat de ieri la Verona unde după mai multe teste ar putea fi reținut la echipa Primavera a clubului.
  ” E șansa lui de a face un pas spre Italia la un club de Serie A. De el va depinde dacă va și rămâne acolo. E un băiat bun cu calități deosebite, nu a împlinit încă 18 ani şi cu siguranță dacă va munci mult va ajunge la un nivel foarte ridicat”, crede Cristi Popa, antrenorul lui Nagy Otto de la Olimpia. Acesta confirmă că jucătorul a fost invitat oficial la teste , clubul din Verona trimițînd un document pe adresa Olimpiei.
  Altfel, Cristi Popa alături de alți antrenori de la Olimpia se pregătesc pentru susținerea în septembrie a testelor pentru licența B.
  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE