More


  Lenard Berei participă la CM de lupte cadeţi de la Zrenjanin

  - Advertisement -

  lenard

  CS Satu Mare-Cetate Ardud are cu ce să se mândrească! Unul dintre cei mai buni luptători ai secţiei, Lenard Berei, va participa la Campionatele Mondiale din Serbia, la Zrenjanin. În perioada 18-20 august, vor avea loc întrecerile mondiale de cadeţi, iar sportivul născut la Ardud participă pentru prima dată la o competiţie de asemenea anvergură.

  Despre Lenard Berei (foto dreapta) putem să vă spunem că este elev la LPS, practică lupte de aproape doi ani, însă este unul dintre cei mai buni sportivi pregătiţi de Tudor Barbul, iar convocările sale numeroase la lotul naţional spun multe. Toată vara s-a pregătit, cel puţin două antrenamente pe zi, pentru acest concurs, care poate deveni rampa lui de lansare. În trecut a participat la multe concursuri internaţionale, cu evoluţii foarte bune, însă la un Campionat Mondial lucrurile stau altfel. Deşi are doar 15 ani va fi aruncat în luptă, la aceste Mondiale, la categoria 100 de kg, chiar dacă adversarii săi vor fi cu doi-trei ani mai mari şi cu mai multă experienţă în sportul luptelor. Însă potenţialul său nativ a făcut ca antrenorii lotului naţional de cadeţi să se bazeze pe tânărul luptător, care dă dovadă de o ambiţie ieşită din comun.
  Felicitări cluburilor, directorului Marcel Tarţa, primarului Ovidiu Duma, dar şi antrenorului Tudor Barbul, care a descoperit un talent, un sportiv de mare perspectivă, care în scurt timp a devenit om de bază, atât la club cât şi la echipa naţională. Iată că din micuţa sală din Mădăras, un sportiv ajunge la un Campionat Mondial, unde participă cei mai buni luptători din lume, unde ambiţiile sunt foarte mari şi unde nivelul este unul de elită.
  În această dimineaţă, lotul de cadeţi a plecat spre Arad, unde vor înnopta, urmând ca duminică să pornească spre Serbia. Lenard va avea proba cântarului luni seara, iar marţi va intra în concurs. Alături de el va fi şi antrenorul Barbul, care va face luni deplasarea la Zrenjanin. Îi dorim mult succes acestui tânăr care poate deveni unul dintre cei mai buni luptători pe care România se va putea baza, cine ştie, chiar şi la Olimpiadă.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img