More

    Marius Pașca: ”Cei de la Talna merită toate felicitările…”

    pasca-copy

    Antrenorul celor de la Arieșul 1907 Turda, Marius Pașca, a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Talna Orașu Nou după partida jucată marți seara în faza a 3-a a Cupei României.
    Marius Pașca a recunoscut că nu se aștepta să întîlnească o echipă atît de solidă și de bine așezată în teren la Orașu Nou și în plus tehnicianul turdenilor s-a arătat încîntat de condițiile găsite la Talna.
    ”Mă gîndeam că nu va fi ușor la Orașu Nou dacă Dacian Nastai e antrenor acolo. Îl știu ca un antrenor ambițios pe Dacian și mă așteptam să avem emoții. Sînt nemulțumit de evoluția echipei mele și mai ales de lejeritatea cu care am tratat partida după ce am avut 2-0. Nu aveam voie să luăm două goluri atît de ușor. E bine că am cîștigat, mai ales că după amicalele avute cu Bistrița și Damila Măciuca o parte din titulari s-au accidentat și nu i-am putut folosi azi (n.r. marți). Trebuie să recunosc că am rămas plăcut surprins să văd aceste condiții deosebite la Orașu Nou. Multe echipe de liga a 3-a nu au un astfel de gazon. Felicitări conducătorilor de aici”, a spus Marius Pașca pentru Nord  Vest TV. Acesta a vorbit și despre motivele despărțirii de FC Zalău, echipă la care a activat nouă ani. ”Asta e viața antrenorilor. Nu sîntem bătuți în cuie nicăieri. Pur și simplu n-am mai fost pe aceeași lungime cu cei din conducere și n-avea rost să mai forțez lucrurile. La Turda am găsit niște oameni deosebiți și condiții bune. Sper ca  lumea să aibă răbdare ca în doi-trei ani să construim o echipă puternică cu care să putem promova în liga a 2-a și să și facem față acelui nivel” a mai spus Marius Pașca. De partea cealaltă, antrenorul celor de la Talna, Dacian Nastai s-a declarat și el mulțumit de evoluția elevilor săi și spune că cu puțină șansă putea obține mai mult de la acest meci”. „Am pierdut onorabil. Am avut ocazii mari, puteam chiar egala în prelunirile partidei, dar asta a fost…Experiența lor a făcut diferența. Pentru o echipă mică așa cum sîntem noi e o performanță deosebită că am ajuns pînă aici” a declarat Nastai care are ca obiectiv în acest sezon o clasare între primele șase echipe din seria A a Ligii a 4-a și cîștigarea fazei județene a Cupei României.
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE