More


  Meciul amintirilor…

  - Advertisement -

  30914 1

  O seară specială pentru iubitorii fotbalului sătmărean. Așa poate fi numită întîlnirea de azi, de la ora 18, de la stadionul Olimpia cu fostele glorii ale Olimpiei și ale celor de la Ferencvaros.
  Se vor întîlni într-un meci demonstrativ fostele glorii ale Olimpiei și a celor de la Ferencvaros Budapesta iar evenimentul face parte din cadrul manifestărilor cultural –sportive Partium și cu siguranță că va fi pe placul tuturor sătmărenilor pentru că vor putea să-i revadă la lucru pe foștii jucători de la Ferencvaros, precum și pe jucătorii Olimpiei din generațiile 1970-2000.
  De la Fradi se pare că nu vor lipsi Végh Z, Szűcs M. , Arany, Milovanovic, Dragóner, Desztanik, Bubcsó, – Szkukalek, Szeiler, Lipcsei, Szekeres, Keller, Horváth P., Wukovics și Szenes, jucător care va evolua o repriză și la Olimpia!
  Pe lista Olimpiei se regăsesc peste 60 de jucători din generații diferite, printre ei Keizer, Both, Naom, Sandu Matei, Didi Prodan, Gersternmaier, Fabian, precum și antrenorul Emerich Jenei, cel care a pregătit Olimpia pentru o scurtă perioadă la începutul anilor 80.
  Partida se va juca pe durata a două reprize de 30 de minute! Intrarea la stadion e liberă!

  Olimpia- SC Bacău, azi de la ora 11
  Nu doar fostele glorii ale Olimpiei au azi meci ci și actualele vedete galben-albastre… Elevii lui Csik joacă de la ora 11 un nou amical, iar adversară e SC Bacău, echipă nou-promovată în liga a 2-a, seria est. Cele două echipe s-au mai întîlnit și săptămâna trecută la Paleu în județul Bihor, Olimpia reușind să se impună clar cu 4-1.
  Băcăuanii sînt la final de cantonament și în drum spre casă de la Băile Felix se opresc la Satu Mare pentru un joc-școală.
  Altfel, mâine Olimpia mai are programat un amical, de la ora 18,30 cu FC Bihor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img