More

  Primul meci la Satu Mare pentru trupa lui Csik

  oli

  În sfîrșit suporterii Olimpiei vor putea să-și vadă la lucru favoriții pe stadionul Municipal din Satu Mare.

  După promovarea în liga a 2-a gazonul de pe Olimpia a fost refăcut și astfel jucătorii antrenați de Tibi Csik s-au văzut nevoiți să joace partidele de verificare în alte locații.
  În această seară, de la ora 18, însă Olimpia va reveni acasă cu un amical în care va întîlni pe FC Municipal Baia Mare, echipă noupromovată în liga a 3-a. Cele două formații s-au mai întîlnit în această vară de două ori, 1-1 la Ocna Șugatag și 2-1 pentru maramureșeni l, după mai multe tergiversări pînă la urmă proiectul Olimpia II Satu Mare nu va fi abandonat. După cum ne-au declarat oficialii Olimpiei, echipa secundă va participa în liga a 4-a și va fi formată în cea mai mare parte din cadeți, majoritatea proveniți de la juniorii Olimpiei și de la Atletic Satu Mare. În completare, vor fi incluși în lot jucători, numai cadeți, care nu vor intra în vederile antrenorilor de la prima echipă pentru meciul de campionat din Liga a II-a.
  Antrenorii acestei echipe au fost desemnați doi jucători din vechea gardă a Olimpiei, Mihai Paul și Levente Paul, în vreme ce Mircea Bolba, cel care a pregătit pînă acum ”satelitul”, va fi cooptat se pare în staff-ul tehnic al echipei mari.
  Olimpia II Satu Mare va intra în competiție din această săptămână urmând ca partidele galben-albaștrilor din primele două etape ale ligii a 4-a să fie reprogramate. De menționat că Olimpia II Satu Mare nu va avea drept de promovare în liga a 3-a și nici nu va putea lua locul unei alte echipe la finalul sezonului în Liga a 4-a de elită.

  Florin Mureşan

   

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE