Revenire spectaculoasă! [volei]DSC_0223

Abia revenite acasă din Slovacia, unde au terminat pe locul secund în turneul de la Preșov, voleibalistele de la CSM Satu Mare au susținut ieri o partidă amicală în compania formației de prima ligă din Ungaria de la Nyiregyhaza.
Fetele antrenate de Adrian Pricop au avut o revenire spectaculoasă și după ce au fost conduse cu 2-0 la seturi au reușit să se impună pe final cu 3-2.
A fost primul meci jucat acasă la Satu Mare sub noua denumire de CSM pentru fetele crescute la ADEP-LPS. Antrenorul Adrian Pricop se arată mulțumit de evoluția echipei din această perioadă și speră ca la debutul în Liga a 2-a, seria Vest, fetele să fie în formă maximă.
”S-a simțit o ușoară stare de oboseală după deplasarea din Slovacia dar mă bucur că am avut puterea de a reveni în fața unei echipe de prima ligă din Ungaria în lotul căreia se află și două jucătoare cu mare experiență”, spune antrenorul Adrian Pricop care e convins că pînă la debutul în liga a 2-a mai e timp pentru a pune la punct toate neajunsurile din jocul echipei.
”Avem doar șase adversare în serie, așadar va fi un sezon scurt pentru noi. În lot nu avem noutăți, doar revenirea Angelicăi Podină, restul sînt fetele cu care am lucrat la ADEP-LPS” a mai spus Pricop.
Săptămâna care urmează două jucătoare vor pleca la lotul național de junioare, Vaida și Matei, cele care vor merge în Turcia la Balcaniadă în septembrie.
În data de 2 septembrie, restul fetelor de la toate grupele vor merge la Călinești Oaș în cantonament, urmând ca la mijlocul lunii viitoare să participe la un turneu în Budapesta.
Așadar, un program bogat de pregătire până la începerea campionatului național Divizia A2 – Vest, acolo unde participă, în această grupă, 7 echipe. CSM Satu Mare va susține primul meci din campionat în 26 octombrie cu o echipă din Târgu Mureș.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts