More


  Royal Dance la Open-ul Germaniei de la Stuttgart

  - Advertisement -

  iepure dans copy

  O pereche de dansatori de la Royal Dance Club Satu Mare a participat săptămîna trecută la unul dintre cele mai mari concursuri de dans din Europa. Eduard Ignat și Nadia Nyiki s-au clasat pe locul 82 din 120 de perechi la Open Latino 12-13 ani iar antrenorul lor, Ovidiu Ignat, spune că această participare la Stuttgart , la Open –ul Germaniei, a însemnat foarte mult pentru elevii săi mai ales la capitolul experiență și motivație.
  Aflat la a 27-a ediție , Open-ul Germaniei de la Stuttgart a adus la start 4300 de perechi iar în cele cinci zile de concurs la sală au fost peste 30000 de spectatori.
  Antrenorul Ovidiu Ignat recunoaște că în acest moment e greu să ne comparăm cu perechile din Rusia care au dominat clar la toate categoriile.
  ”Este pentru a doua oară cînd participăm la Open-ul Germaniei, acum patru ani am mai fost acolo. E o experiență extraordinară pentru noi și avem numai de învățat după o participare la acest nivel. Perechile din Rusia sînt greu de bătut, s-a și văzut și în acest an că au dominat la toate categoriile. Avem de muncit foarte mult dacă vrem să ne comparăm cu ei”, recunoaște antrenorul Ovidiu Ignat care spune că e diferență de nivel între competițiile interne și ce se întîmplă la astfel de Open-uri . ”Cam ca și diferența dintre fotbalul ce se joacă în liga 1 în România și cel din Liga Campionilor”, mai spune Ignat care și-ar dori ca an de an cît mai multe perechi din Satu Mare să-și permită să participe la competiții internaționale.
  ”Sînt cheltuieli mari pentru noi și e un efort financiar dacă de exemplu vă zic că doar biletul de intrare e 30 de euro… Nu mai vorbim de celelalte cheltuieli legate de ședere”, ne-a mai spus Ignat.
  De remarcat că sătmăreanul Marius Iepure alături de partenera lui Otlile Mabuse din Africa de Sud au reprezentat clubul din Nurberg și s-au clasat pe locul nouă din 300 de perechi, la categoria Rising Star Latino.
  Altfel, dansatorii de la Royal vor începe sezonul de toamnă pe 7 septembrie cu concursul de la Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare