More


  Start lansat în Liga a IV-a

  - Advertisement -

  liga-4

  Pe terenul șvabilor din Cămin s-au întîlnit practic ultimele două campioane ale seriei B și două dintre favoritele de acum la calificarea în finala ligii, gazdele, respectiv Oarul.
  Iar meciul a fost unul disputat cu șase goluri marcate din care două anulate gazdelor, cu președintele oaspeților trimis în tribună pentru proteste și cu un rezultat final, 3-1, care a consfințit victoria meritată a șvabilor.
  Partida a avut ritm și după ce la 0-0 gazdelor le-au fost anulate pe bună dreptate două goluri pe motiv de ofside pînă la urmă șvabii au reușit să se desprindă la 3-0. Oarul a înscris pe final golul de onoare.
  În seria A, start lansat pentru Victoria Apa. Cu o parte din jucătorii ce au evoluat la Cărășeu sezonul trecut și cu Zoltan Ritli pe bancă, echipa din Apa a spulberat, scor 4-0, pe AS Livada și se anunță a fi una dintre candidatele serioase la titlu.De remarcat că pentru gazde a marcat și veteranul Vasilică Mihovici, fostul atacant al Olimpiei și al Oașului revenind pe gazon în această vară. Pe lîngă Mihovici, pentru Apa , Petrică Berci a reușit o triplă în minutele 11, 78 și 86.
  Dintre nou promovate, Luceafărul Decebal, echipă pregătită de căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas, a început cu dreptul noul sezon, victorie 2-0 cu Ciumești, în vreme ce Crucișor a cedat acasă, 1-2 în fața campioanei, Someșul Cărășeu.
  Iată rezultatele primei etape:
  Seria A
  Apa – Livada 4-0, – Micula – Odoreu 4-3, Crucișor – Cărășeu 1-2, Babța – Doba 2-6, Botiz – Medieș 1-1, Păulești – Negrești 2-2. Jocurile Dorolț – Lazuri și Olimpia 2010 SM II – Orașu Nou au fost amânate.
  Seria B
  Moftinu Mare – Andrid 5-0, Berveni – Pișcolt 1-1, Cămin – Oar 3-1, Decebal – Ciumești 2-0, Moftinu Mic – Tășnad 1-0, Urziceni – Căpleni 2-1, Foieni – Sanislău 1-0. Jocul Petrești – Vetiș a fost amânat.

  FLORIN MUREŞAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare