More

  Tibi Csik: ”Avem o serie interesantă, echilibrată în care fiecare punct va conta enorm”

  oli
  Şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv a avut ca urmare o schimbare radicală cu efect imediat a sistemului competiţional al celui de-al doilea şi al treilea nivel al fotbalului românesc.
  Sezonul Ligii a II-a începe pe 7 septembrie, cu intermediare pe 18 septembrie şi 9 octombrie şi va disputa 16 etape până pe 7 decembrie inclusiv.
  Olimpia va juca în prima etapă acasă cu Craiova lui Mititelu , urmînd ca etapa a doua să se deplaseze la Damila Măciuca, iar în runda a 3-a să joace la Satu Mare cu FCM Tîrgu Mureș.
  Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, spune că noul format al Ligii a 2-a i se pare foarte echilibrat și interesant.
  ”Fiecare punct va conta, mai ales că e și noutatea cu play-off și play-out. E greu de spus care sînt favoritele la promovare pentru că despre unele echipe aflăm noutăți doar din presă și din cauza distanțelor mari e greu să le vedem la lucru în amicale”, spune Tibi Csik care e convins că Olimpia cu lotul pe care îl are la dispoziție va face o figură frumoasă.
  ”S-a văzut și în amicalul cu SC Bacău de miercuri seara că avem un lot echilibrat valoric. La pauză am condus cu 1-0 și apoi am făcut cîteva schimbări și în partea a doua ne-am distanțat pentru că jucătorii noștri care au intrat în partea a doua au fost la nivelul titularilor. Ăsta va fi avantajul nostru, lotul omogen și echilibrat ca valoare” crede Csik.
  Altfel, Olimpia va juca în sfîrșit pe Municipalul din Satu Mare, luni de la ora 18.00, cînd elevii lui Csik vor disputa un amical cu FCM Baia Mare. Apoi vineri, 23 august, tot pe Olimpia, galben-albaștrii vor întîlni pe SC Bacău, iar o zi mai târziu, la Satu Mare ar putea veni FC Bihor. Până atunci însă, se poartă discuţii pentru sâmbătă, când echipa sătmăreană ar putea întâlni, la Dorolţ, fie Unirea Dej, fie FC Zalău.
  De astăzi încep lucrările la tribune, care vor fi izolate, după care se vor monta cele 1800 de scaune „galben-albastre“, iar undeva pe la sfârşitul săptămânii viitoare, tribuna I va avea o nouă faţă.

  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE