More


  Cupa României – faza judeţeană

  =

  Miercuri s-au desfăşurat zece meciuri din primul tur al fazei judeţene din Cupa României. Un singur joc a avut nevoie de prelungiri, echipa din Lucăceni câştigând cu 4-2 (1-1 după primele 90 de minute), în faţa formaţiei de Ligă a IV-a, Stăruinţa Berveni. Alte două formaţii din Liga a V-a, Arsenal Vetiş şi Crasna Craidorolţ, au învins formaţii din eşalonul superior, furnizând surprizele acestui început de competiţie. Pe lângă învingătoarele de miercuri, în turul doi sunt calificate direct echipele din Cărăşeu, Dorolţ, Micula, Apa, Oraşu Nou, Oar, Tăşnad şi Cămin. Iată rezultatele:
  Tiream – Piscolt 3-4
  Lucaceni – Berveni 1-1, 4-2 dupa prelungiri
  Ghenci – Andrid 1-2
  Cauas – Petresti 3-4
  Santau – Urziceni 1-2
  Craidorolt – Capleni 2-1
  Domanesti – Ciumesti 3-5
  Arsenal Vetis – Sanislau 3-2
  Acas – Decebal 2-4
  Moftinu Mic – Beltiug 3-0
  Miercuri, 2 octombrie, de la ora 16.00 se joacă restul meciurilor din primul tur, după care se vor cunoaşte toate „calificatele“:
  Marna – Foieni
  Hodod – Babta
  Supur – Moftinu Mare
  Agris – Olimpia
  Satmarel – Odoreu
  Dara – Lazuri
  Dumbrava – Botiz
  Viile SM – Medies
  Tarna Mare – Viitorul Vetis
  Porumbesti – Paulesti
  Madaras – Livada
  Certeze – Negresti
  Bercu – Doba
  Ardud – Crucisor
  În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar de joc, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă departajarea se va face la loviturile de la 11 metri. Baremul de arbitraj este în valoare de 240 lei, 120 lei de la fiecare echipă. (D.C.)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img