More


  “DANS CLUB ’92” îşi reia activitatea

  - Advertisement -

  dans

  După o scurtă vacanţă, la sfârşitul lunii august “DANS CLUB ’92 “ a organizat o tabără de pregătire pe meleagurile maramureşene la care au participat sportivii de performanţă alături de specialiştii clubului, antrenori şi instructori.
  Din punct de vedere a pregătirii fizice şi tehnice a fost o reuşită prin faptul că antrenorii clubului au reuşit să aducă sportivii de performanţă aproape de forma sportivă necesară începerii noului sezon competiţional. Sportivii au avut parte de condiţii excelente de pregătire dar şi de distracţie. Acest cantonament a fost posibil datorită efortului părinţilor, cărora conducerea clubului le mulţumeşte.
  Din această lună încep şi antrenamentele pentru începători care sunt aşteptaţi la sala Cercului Militar situat pe str. Petofi Sandor nr.11.
  Cursurile încep în data de 17 septembrie şi vor avea loc în zilele de marţi şi joi. Pentru informaţii suplimentare, persoane de contact sunt antrenorii clubului Ioan şi Gabriela Mergheş la telefon 0758 370 049.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img