More


  Gavrilescu rămâne în lot!

  =

  gavrilescu

  Exclus din lotul pentru meciul cu ASA Târgu Mureş, mijlocaşul Dan Gavrilescu a rămas totuşi la Olimpia după ce ieri colegii de echipă şi antrenorii i-au mai acordat o ultimă şansă. Comitetul director întrunit luni a decis ca hotărîrea finală în cazul lui Gavrilescu să o ia antrenorii deoarece problema e una internă, de vestiar şi nu neapărat de Regulament de Ordine Interioară. Antrenorul Tibi Csik ne-a confirmat că jucatorul Gavrilescu a fost reprimit in lotul largit doar că deocamdată timp de o săptămînă se va antrena cu echipa a 2-a. În plus Gavrilescu nu va face deplasarea cu echipa la Arad pentru meciul de simbătă cu UTA.
  “Era vorba de soarta unui om pînă la urmă. I- am mai dat o şansă şi să sperăm că va şti să profite de ea. O săptămînă va merge la echipa a 2-a iar apoi vedem dacă vom putea conta pe el şi in lotul mare” ne-a spus antrenorul Tibi Csik.
  Conducerea clubului a remis şi un comunicat de presă în care apare şi declaraţia jucătorului. „După ce am fost ascultat de conducere și ulterior, astăzi ( n.r. ieri) am purtat o discuție cu colegii și stafful tehnic în vestiar, s-a dovedit că decizia de zilele trecute a fost pripită și luată la cald. S-au rezolvat disensiunile, mulțumesc colegilor, antrenorilor și conducerii pentru votul de încredere. Le rămân dator printr-un comportament interuman și o evoluție în teren care să îi facă mândri de mine”, a spus Dan Gavrilescu.
  Rămîne ca de acum Gavrilescu să demonstreze că merită încrederea colegilor şi a antrenorilor şi să arate că merită un loc în echipă… Mai ales că echipa a arătat caracter sîmbătă în meciul cu ASA, a strîns rîndurile şi a cîştigat fără Gavrilescu în lot!

  Cu UTA de la ora 19
  Olimpia va juca următoarele două partide în deplasare. Sîmbătă elevii lui Csik vor întîlni UTA, meciul de la Arad urmînd a se disputa în nocturnă de la ora 19. Apoi partida de la Craiova de pe 5 octombrie cu CS Universitatea se va juca tot seara şi va fi transmisă în direct de TVR. Ora de începere a meciului de la Craiova va fi anunţată la începutul săptămânii viitoare după consultarea FRF cu reprezentanţii televiziunii naţionale.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img