More

    Handbal – CSM Satu Mare participă la un turneu în Ungaria

    După ce au jucat o serie de meciuri amicale, handbaliştii de la CSM Satu Mare îşi continuă perioada de pregătire. Drept urmare, vor participa astăzi în Ungaria, la Nyirbator, la un turneu. În total participă şase echipe, toate din liga secundă, iar pe lângă CSM vor participa Varosi Kezilabda Klub Nyirbator, Nyir-Flop Holding Nyiregyhaza, Fuzesabony, Ozd și Mezokovesd. Conform celor spuse de antrenorul Nicolae Istrate, va fi utilizat întreg lotul de jucători, pentru a verifica potenţialul fiecăruia.
    În altă ordine de idei, s-a tras la sorţi componenţa seriilor din Divizia A. CSM face parte din seria B, care are în componenţă 13 echipe: U Cluj, Naţional Sighişoara, HCM Făgăraş, CSM Oradea, CSU Craiova, Extrem Baia Mare, CSM Satu Mare, HC Sibiu, Academia Minaur Baia Mare, HC Voinţa Sebeş, HC Argeş, CSS Avram Iancu Arad, CSS Sighişoara. În concluzie, multe deplasări lungi, adversari puternici, iar la final sperăm ca echipa sătmăreană să reuşească un sezon bun.
    În prima etapă, mai exact pe 22 septembrie, echipa pregătită de Nicolae Istrate joacă pe teren propriu în compania celor de la HC Sibiu.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE