More


  La noi ulciorul merge de mai multe ori la apă!

  =

  uta-oli

  E clar, proverbul cu ulciorul care nu merge de multe ori la apă nu se aplică şi în curtea Olimpiei… Elevii lui Csik au cîştigat sîmbătă seara la Arad cu 2-1, iar golul decisiv a fost marcat de Petrică Dragoş în minutul 90+2! Este al patrulea meci din tot atîtea jucate în acest sezon în care Olimpia înscrie pe final şi al treilea joc în care galben-albaştrii revin după ce sînt conduşi pe tabelă! Iar cu acest succes de la Arad, Olimpia rămâne în prima parte a clasamentului, la doar două puncte de lider.
  Olimpia începe meciul de la Arad cu o modificare în formula de start faţă de  echipa care a bătut pe ASA. Csik îl răsplăteşte pe Feier pentru golul înscris în poarta mureşenilor şi-l introduce din primul minut în banda dreaptă în locul lui Molnar.
  Iar Feier a avut şi primele ocazii ale sătmărenilor în minutele 15 şi 17. UTA începe mai bine şi ratează două situaţii bune prin Surugiu şi Medina. Apoi în minutul 23 din nimic vine şi primul gol al meciului. Ene degajează greşit în Bîrză, acesta pătrunde în viteză, îi ia fața lui Șuta, care îl faultează în careu și vede „galben”. Penalty-ul este executat cu o semi-scăriță de Marcu și UTA conduce cu 1-0!
  Din fericire, Olimpia reacţionează repede şi după numai două minute egalează. Bujor pătrunde pe stânga, centrează în careu, iar Neagu, talonat de Lemac, își introduce din alunecare balonul în propria poartă.
  Olimpia joacă cu fundaşii la mijlocul terenului şi domină autoritar jocul pînă la final. Lemac, Bujor şi Feier ratează ocazii importante, Zsiga iroseşte o lovitură liberă de la marginea careului iar lovitura decisivă e dată, din nou, în prelungiri. Lemac a pătruns nestingherit pe dreapta, a trecut de Țabără și Ardelean, a pasat în spate, la 7 metri, de unde Petrică Dragoș a îndeplinit o simplă formalitate. Minutul 90+2 şi 2-1 pentru Olimpia!

  olimpiaDe remarcat încă o dată mutările inspirate  făcute de Csik .Introdus în minutul 75 în locul lui Bujor, Dragoş a marcat golul victoriei iar Lemac ţinut în teren pînă la final a creat faza din minutul 90+2. Urmează o nouă deplasare, la Craiova pentru duelul cu CSU. Un meci ce va fi transmis de TVR1. Şi o nouă şansă pentru Olimpia de a demonstra că e echipa momentului în seria Vest a ligii a 2-a.
  Stadion „Francisc Neuman”, vreme bună pentru fotbal, gazon bun, spectatori 400.
  UTA: Horvath – Zanardini, Țabără, Ardelean, G. Neagu – Medina (foto), Popescu –  Surugiu, Marcu, Monac – Bîrză. Pe bancă: Oberhauser – Oltean, Firțulescu, Apostu, Moreno, Tecsi, Sălăjan
  Olimpia: Şuta – D. Muntean, C. Ene, Bălău, Iuhas – Feier, Villand, Svarczkopf, Zsiga – Bujor, Lemac. Pe bancă: Miron – Sabău, Kinczel, Micaș, Dragoș, Mureșan, Molnar
  Arbitri: Adrian Comănescu – Marius Nicoară (ambii din Râmnicu Vâlcea), Răzvan Nistoran (Băile Herculane). Rezervă: Dorin Voina (Reșița). Observatori FRF: Cornel Corocan (Reșița) și Valer Vancea (Oradea).

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img