More

  Lemac: “ Visez să joc împreună cu fratele meu, Brian în atacul Olimpiei”

  LEMAC

  Împrumutat în această vară de la Dinamo II, atacantul Denis Lemac s-a remarcat rapid prin evoluţiile avute atît în partidele de verificare cît şi în cele două jocuri oficiale disputate pînă acum de Olimpia. Lovitura a dat-o însă sîmbătă la Reşiţa cînd a reuşit să înscrie o dublă în prelungiri şi să aducă Olimpiei un punct nesperat.

  Invitat aseară la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, Lemac a povestit ca a ajuns la Satu Mare la insistentele fratelui sau, Brian, care evolueaza la grupa de juniori a Olimpiei si că s-a sfatuit in permanenta cu antrenorul satmarean Cristi Popa.
  “Mă bucur că am ales să vin la Satu Mare. Le mulţumesc celor de aici că au avut încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc”, a spus Denis care promite că va rămîne cu picioarele pe pămînt după această dublă şi anunţă că va căuta să înscrie şi alte goluri decisive pentru Olimpia.

  “Sincer, mă aşteptam să fiu schimbat mai ales că l-am văzut pe Kinczel la margine. Iar după ce domnul Csik m-a trimis în banda dreaptă chiar n-am mai sperat că vom reveni.Am avut acele momente de inspiraţie în prelungiri şi mă bucur că am reuşit să ne întoarcem cu un punct. Le dedic fanilor aceste reuşite. Au fost fantastici şi la Reşiţa”, a povestit Denis care mai are contract încă cinci sezoane cu Dinamo II.

  “Mi-aş dori să semnez definitiv cu Olimpia dar deocamdată nu se poate. Am contract cu Dinamo II dar acum ţin cu Steaua” a mărturisit cu sinceritate eroul Olimpiei de la Reşiţa. Lemac a mai spus ca si-ar dori sa ramina definitiv la Satu Mare si ca spera sa inscrie cit mai multe goluri in actualul sezon pentru gruparea satmareana. Visul lui Denis e ca intr-o zi sa joace alaturi de fratele sau Brian la Olimpia si impreuna sa ajunga cel putin la nivelul ligii intii.

  “Fratele meu joacă la juniorii Olimpiei la grupa domnului Cristi Popa. Visez ca într-o zi să formăm împreună atacul Olimpiei”, recunoaşte Denis Lemac.

  Originar din Sighetul Marmaţiei, Denis a început fotbalul la vârsta de 13 ani, prima echipă la care a evoluat fiind Tisa Sighet, după care la 15 ani a trecut la Sporting Piteşti. Evoluţiile bune l-au adus în atenţia celor de la Dinamo Bucureşti care l-au „recrutat”, el fiind cedat pentru început echipei a doua a clubului bucureştean. Pentru Dinamo 2 atacantul a jucat 18 meciuri şi a marcat două goluri.

  Tânărul atacant a cochetat şi cu echipa naţională de juniori, el fiind convocat la lotul U19, pentru care a evoluat doar în jocuri amicale.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE