More

    Meci special pentru Cornel Ene

    oli

    Olimpia Satu Mare joacă sîmbătă de la ora 19 la Arad cu UTA în etapa a 4-a a ligii a 2-a seria Vest. Va fi cu siguranţă un meci deosebit pentru fundaşul central al Olimpiei, Cornel Ene, acesta evoluînd sezonul trecut sub formă de împrumut la UTA. Deşi a evoluat doar un retur la “Bătrîna Doamnă” , Ene e regretat de suporterii arădeni, evoluţiile lui fiind apreciate de publicul arădean. Ene a vorbit pentru presa arădeană  despre meciul de sîmbătă, acesta recunoscînd că s-a simţit bine la Arad sezonul trecut, dar că acum va face tot posibilul să-şi ajute noua echipă să obţină un rezultat pozitiv. „Îi datorez mult UTA-ei, antrenorului Adrian Falub și minunaților suporteri, care m-au ajutat într-un moment important al carierei mele. Nu e puțin lucru să debutezi și să joci constant la un club cu tradiția și pretențiile UTA-ei, am crescut mult ca fotbalist într-un singur an petrecut la Arad. De fapt, eu nu aș fi plecat niciodată de acolo, însă s-a ajuns într-o situație în care ar fi trebuit să aduc bani de acasă ca să mai pot juca la UTA. Oricum, o să-mi amintesc cu plăcere de clipele petrecute în vestiarul echipei, de foștii mei coechipieri de care m-am simțit foarte apropiat și împreună cu care formam un grup unit. Și acum mai țin legătura cu Bîrză sau Gornic, dar le urez multă baftă tuturor oriunde ar juca”, a declarat  Ene pentru sportarad.ro.
    Ene care evoluează, tot sub formă de împrumut de la CFR Cluj, pentru Olimpia a mai adăugat „Sunt sănătos, am mult chef de muncă și mă simt bine acasă. Îmi place, de asemenea, spiritul echipei așa boem, dar eficient. Primim, dar și dăm goluri, nu ne dăm niciodată bătuți. Nu degeaba am dat goluri pe final și am luat puncte importante. Oricum, nu prea vor conta locurile din clasament la ora meciului. Chiar se poate spune că UTA pleacă cu prima șansă fiindcă joacă acasă și eu știu foarte bine cât de greu este să pleci cu puncte de la Arad”, a mai spus tânărul fotbalist.
    În fine, Ene a intrat în detaliu despre ceea ce va însemna disputa cu „Bătrâna Doamnă”: „Sper să nu fiu fluierat la Arad, căci țin mult la suporterii arădeni și nu cred că i-am supărat cu ceva. Dar, vom vedea ce va fi, acestea lucruri sunt imprevizibile. Oricum, acum voi încerca să-mi fac cum pot mai bine treaba pentru Olimpia, sperând să obținem un rezultat bun”, a mai adăugat Ene.
    Altfel, Olimpia va porni vineri după antrenamentul de dimineaţă spre Arad. Atmosfera e excelentă în lot şi din fericire nu sînt probleme medicale.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE