More


  Nu se tem de trupa lui Edi Iordănescu

  =

  fc-olimpia

  După egalul miraculos obținut la Reșița, Olimpia Satu Mare va întîlni sîmbătă, de la ora 11, pe ASA Tîrgu Mureș. Antrenorul Tibi Csik spune că jucătorii săi sînt pregătiți de acest examen dificil și e convins că Olimpia poate obține un nou rezultat pozitiv chiar dacă la Satu Mare vine echipa care e considerată principala candidată la promovare din serie. Din păcate atmosfera bună de după meciul de la Reșița a fost stricată acum de cazul Gavrilescu. Mijlocașul nu a mai fost reținut în lot și nici nu a mai fost primit la antrenamente după unele dispute avute în vestiar cu o parte dintre colegi.
  Antrenorul Tibi Csik spune că problemele cu Gavrilescu s-au acumulat în timp și că acest ultim episod a umplut de fapt paharul. O decizie definitivă în cazul lui Gavrilescu va fi luată după ședința de  luni a conducerii clubului.
  ”Gavrilescu nu e în lotul pentru meciul cu ASA și nici nu se mai antrenează cu echipa pînă luni cînd vom avea o ședință împreună cu conducerea. Problemele s-au acumulat în timp cu Gavrilescu și din păcate acum s-a ajuns la această decizie”, a spus Tibi Csik care nu a vrut să intre în detalii, acesta recunoscînd că e mai preocupat de meciul de sîmbătă decît de acest subiect.
  Se pare că ultimele probleme ale lui Gavrilescu ar fi apărut după ce mijlocașul a avut cîteva dispute verbale cu o parte dintre colegii de echipă pe care se pare că i-ar fi acuzat de non-combat.
  Gavrilescu nu a dorit să comenteze deciziile luate împotriva lui, acesta limitîndu-se la a declara ”Tot ce-mi doresc acum e ca echipa să aibă liniște și să cîștige meciul cu ASA. După ce voi avea o poziție oficială de la club voi spune mai multe!“
  Legat de meciul cu ASA de sîmbătă, echipa va intra în cantonament de mîine la un hotel situat la marginea orașului spre Petea. În afara lui Gavrilescu, neconvocat, în rest toți jucătorii sînt apți pentru duelul cu echipa la care evoluază un fost olimpist, Walter Heil și un junior crescut la Atletic 94 Satu Mare, Claudiu Bumba.
  Deocamdată se cunoaște doar numele observatorului de joc, Dan Jiga din Bistrița, brigada de arbitri urmînd a fi anunțată mîine dimineață de Comisia Centrală.
  Prețul biletului a rămas 5 lei iar conducerea anunță că mai sînt disponibile abonamente la 70 lei la tribuna I și 150 lei la tribuna oficială.

  FLORIN MUREŞAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img