More

  Petrică Dragoş: „Suntem un grup unit şi asta se vede în teren!”

  dragos

  Olimpia a reuşit o nouă ispravă de poveste la Arad. Elevii lui Csik au câştigat cu 2-1 şi cum ne-au obişnuit în acest sezon, golul decisiv a venit în prelungiri. Deja se rescriu şi glumele din lumea fotbalului, Olimpia fiind comparată cu o trupă nemţească. „Eşti sigur că ai bătut Olimpia doar cînd îi vezi pe jucători urcaţi în autocar, după meci” e un comentariu apărut după jocul de la Arad.
  La UTA golul victoriei a venit de la Petrică Dragoş. Atacantul, intrat în locul lui Bujor a finalizat o centrare perfectă a lui Lemac şi a adus Olimpiei al doilea succes din acest sezon. „Era păcat să nu câştigăm la Arad. I-am prins într-o perioadă nu tocmai bună şi trebuia să profităm. Am dominat clar şi eu mă bucur că atât cât am jucat, mi-am făcut datoria” a spus Petrică Dragoş aseară la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
  Dragoş a mai adăugat că marele avantaj al Olimpiei îl reprezintă forţa grupului. „Suntem uniţi şi acest lucru se simte şi la meciuri şi la antrenamente. Nu contează cine e titular şi cine e rezervă, când intrăm pe teren încercăm să dăm totul. Sunt conştient că va veni momentul în care voi avea şansa mea să joc titular”, a mai spus Dragoş care a evoluat de-a lungul carierei şi la Arad, la ACU şi la Oţelul Galaţi în perioada 2008-2009.
  Legat de obiective, Dragoş a pomenit că şi-ar dori să revină în Liga 1 chiar cu Olimpia dacă se poate, iar că în acest sezon îşi doreşte ca echipa să rămână în partea superioară a clasamentului. „Obiectivul nostru este să scoatem maxim din fiecare meci, în principiu să nu ieșim învinși de pe teren. Vom vedea unde ne duc rezultatele până la urmă. Sper să obținem cât mai multe victorii indiferent că ele vin pe finalul meciurilor sau mai devreme”, a încheiat Dragoş.

  Cu CSU Craiova la TVR 1
  Olimpia va juca sâmbătă la Craiova cu CSU, iar partida va fi transmisă în direct de TVR1.
  De remarcat că fără să vrea, centralul careian, Istvan Kovacs, a dat o mînă de ajutor Olimpiei după ce a eliminat sâmbătă seara trei jucători de la CSU Craiova în partida de la ASA Tîrgu Mureş. Astfel, jucătorii Pleşan, Izvoranu şi Dragalina vor fi suspendaţi şi nu vor intra pe teren în duelul CSU Craiova-Olimpia.

  Dragomir şi Suciu la examen pentru licenţă
  Secunzii Olimpiei, Lulu Dragomir şi Ovidiu Suciu, alături de Cosmin Iuhas, Cristi Popa şi Dorin Ţuţuraş participă azi la Casa Fotbalului, la testarea antrenorilor ce vor să obţină licenţa UEFA. „Îmi pare rău că n-am făcut mai repede acest curs şi n-am luat licenţa. Sper să trecem cu bine peste şi apoi să obţinem o derogare de la FRF pentru a putea sta cu… liceţă pe bancă” a spus Ovidiu Suciu, şi el invitat aseară la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE