More

  Profesorii de limba română, felicitaţi de Inspectoratul Şcolar

  profi

  Sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean a fost ieri gazda consfătuirii judeţene a profesorilor de limba română din judeţ, coordonată de inspectorul de specialitate Natalia Boloş. La întâlnire a fost prezent şi inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, Claudiu Mondici, care le-a mulţumit profesorilor de limbă română pentru felul în care s-au descurcat la examenele naţionale desfăşurate în cursul acestei veri.
  Apoi, inspectorul de specialitate Natalia Boloş a prezentat noutăţile pentru noul an şcolar, regulamente, metodologia pentru examenele de bacalaureat 2014 precum şi alte informaţii diseminate în cadrul consfătuirii naţionale a profesorilor de limba română care a avut loc în perioada 2-4 septembrie la Constanţa. Tot cu această ocazie a fost făcută o analiză a rezultatelor obţinute la nivel judeţean la proba de limba română a examenelor de bacalaureat şi evaluare naţională şi au fost comunicate locaţiile şi responsabilii cercurilor pedagogice, desemnarea membrilor comitetului consultativ şi altele.
  Între sesiunile de comunicări, profesorii de limba română au fost delectaţi de trupa Lost and Found de la Centrul de Cultură “G.M. Zamfirescu”, precum şi de eleva Tincuţa Fernea, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE