More

  Schwaben Cămin se împiedică la Moftinu Mare, Someşul Oar câştigă la scor

  cls4

  Zece etape au trecut din Liga a IV-a a fotbalului judeţean. În partea de sus a clasamentului lupta se dă în continuare, nici una dintre echipele celor două serii neavând un avantaj confortabil. În seria A, Turul Micula a zdrobit Unirea Păuleşti cu 9-1 şi îşi conservă primul loc. Însă, la egalitate de puncte se află şi Victoria Apa, care a trecut de campioana sezonului trecut, Someşul Cărăşeu cu 7-1. Sportul Botiz profită de faptul că partida dintre Talna Oraşu Nou şi Recolta Dorolţ s-a amânat şi trece pe locul trei. Olimpia II nu a reuşit decât un egal la Voinţa Lazuri şi s-a depărtat la nouă puncte de primul loc. Se pare că bătălia pentru locul întâi se va da între Turul lui Milu Petric şi Victoria lui Zoli Ritli.
  În seria B, Oarul face legea şi câştigă pe teren propriu confruntarea cu Real Andrid, 7-0. Ocupanta locului secund, Schwaben Cămin s-a împotmolit la Moftinu Mare şi bifează primul egal din acest sezon, 1-1. Viitorul Vetiş vine tare din spate, la un singur punct în faţa şvabilor, după meciul câştigat contra celor de la Frohlich Foieni.
  Ocupanta locului patru, Unirea Tăşnad, una dintre echipele bune ale fotbalului judeţean se află deja la o distanţă destul de mare de plutonul fruntaş, fiind greu de crezut că va pune probleme, aşa cum a făcut-o sezonul trecut. Victoria Petreşti rămâne în continuare fără puncte, fiind, de altfel, singura echipă din Liga a IV-a fără nici un punct strâns în zece etape.
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE