More

  Scrimă / Final de cantonament pentru scrimerii sătmăreni

  P1080903

  Federaţia Română de Scrimă a organizat, în premieră, în acest an un cantonament centralizat pentru 120 de sportivi de la cee mai importante cluburi din ţară. Printre ei au fost selecţionaţi şi scrimeri de la CS Satu Mare, atît de la floretă cît şi de la spadă.
  Cantonamentul finanţat din bani europeni după un proiect cîştigat de FR Scrimă s-a desfăşurat la Buşteni între 20-30 august şi a fost rezervat copiilor şi juniorilor între 10-16 ani.
  De la CS Satu Mare au participat spadasinii: Mácska Ádám, Szép Márton, Szilágyi Balázs, Kató Zsófia, Nagy Csilla, Pallai Amarillisz, Teodora Coste.
  De la sectia de floreta au participat: Adriana Haidu, Lázin Alexandra, Pótor Andrea, Kőrőssy Melissza, Bodó Benjámin, Pop Edwin
  Antrenori insotitori: Dan Suta, Izsáki Arnold, Nagy Lehel
  Antrenori coordonatori:Petre Ducu – floreta; Dan Podeanu – spada; Mihai Covaliu – sabie.
  “Fiecare ramură a avut program separat. Dimineaţa pregătire fizică, după amiaza consfături şi program pe partea tehnică a scrimei.Au fost condiţii excelente, federaţia s-a ocupat pînă în cel mai mic detaliu ca participanţii să fie mulţumiţi. Sperăm să continuăm cu astfel de pregătiri centralizate şi pe viitor. Avem copii talentaţi şi trebuie să avem grijă de ei şi să le oferim toate condiţiile pentru a avea şi viitorul asigurat, nu doar prezentul”, spune antrenorul Dan Şuta.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE