More


  Tenis de câmp / Peste 40 de copii au participat la Cupa “Avram Iancu”

  =

  poza-tenis

  Peste 40 de copii s -au intrecut simbata la baza sportiva Sanatatea la a doua editie a Cupei Avram Iancu la tenis de cimp.

  Competiţia, organizată de Asociatia cultural-patriotica Avram Iancu, filiala Satu Mare, Asociatia Match Point şi Asociatia Judeteana de Tenis i-a adus in prim-plan pe sportivii satmareni care au si dominat de altfel la toate categoriile.
  Antrenoarea satmarenilor, Antonia Panas s- a aratat încîntată de modul in care s-au prezentat tenismanii de la Match Point si Sanatatea si a declarat ca astfel de competitii vor fi organizate mai des la Satu Mare.
  “A fost o reuşită totală. Au fost copii din Satu Mare şi Baia Mare iar programul a fost depăşit deoarece meciurile au fost extrem de echilibrate. Avem o generaţie foarte bună de copii la Satu Mare şi cu muncă multă şi răbdare putem face performanţe deosebite”, ne-a spus Antonia care-şi doreşte ca pe viitor la moderna de acum bază de la Sănătatea să aducă, de ce nu, un turneu ITF.
  “Sigur că vrem să facem multe pentru tenis. Acum baza arată bine, avem condiţii excelente şi putem organiza turnee de top. La anul cu siguranţă vom aduce multe concursuri la Satu Mare”, a mai spus antrenoarea de la Sănătatea.
  Antonia a tinut sa le multumeasca organizatorilor si in principal domnului Mircea Dobra, preşedintele Societăţii cultural patriotice Avram Iancu, filiala Satu Mare, pentru implicarea totală la acest eveniment. Şi nu în ultimul rind parintilor care si- au petrecut si ei ziua alaturi de copii la teren.
  Antonia a amintit ca s-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare la toate categoriile iar la final toti participantii au primit cupe, diplome si premii.
  Remarcaţii turneului: avansaţi: Dan şi Marius Teodorescu, Mihnea Opre, Ioana Răcăuţanu, Tarr Blanka, Mihai Lungu. Mediu- Emil Micu, Sever Teodor, Eduardo Arbarelo, Tarr Regina, Ştefan Iulia şi Andrei, Bogdan Pop, Sever Elia, Kovacs Sara.
  Începători: Tania Răcăuţan, Raul Betea, Adrian Gorţiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img