More


  Trică, fără frică de Olimpia!

  =

  trica

  Olimpia Satu Mare este surpriza plăcută a debutului de sezon în seria de Vest a ligii secunde. Trupa lui Csik a strâns 5 puncte în compania unor echipe cu pretenții, iar acum dorește să o încurce și pe UTA chiar la ea acasă. Cele două echipe sînt pregătite de doi tehnicieni tineri, ambiţioşi, cu pretenţii de afirmare. Culmea e că Tibi Csik se va duela din nou cu un fost stelist , Eugen Trică. Săptămîna trecută Csik a reuşit să treacă de ASA-ul lui Edi Iordănescu iar acum speră la un nou rezultat pozitiv şi la Arad. Antrenorul „Bătrânei Doamne” , Eugen Trică, nu dorește să mai vorbească despre posibila sa trecere la CFR Cluj, ci toate eforturile sale se concentrează pe echipa cu care se află sub contract. „Vă rog, nu mă mai întrebați de alte cluburi. Sunt antrenorul UTA-ei, răspund doar despre ce are legătură cu echipa arădeană”, a spus din capul locului fostul mijlocaș.
  Trecând efectiv la problemele Campioanei Provinciei, tânărul tehnician a spus:  „Am mare încr­edere în acești băieți că pot reuși destule lucruri bune aici la Arad. Probabil, la Râmnicu Vâlcea, 2-3 jucători au prins o zi mai slabă, dar asta nu înseamnă că nu-i consider valoroși și nu le voi acorda în continuare toată încrederea mea. Situația noastră în clasament nu e deloc bună, iar după meciul cu Olimpia ne așteaptă două deplasări grele la Mioveni și Craiova. Nu mai are rost să vorbim de ceea ce a fost, de arbitri, că au văzut sau n-au văzut penalty-uri sau offsideuri, vrem să ne vedem doar de ale noastre. De astăzi consider că avem cei mai buni arbitri din lume, am uitat ce s-a întâmplat. Revenind la fotbal, este clar că nu ne mai permitem pași greșiți”.
  Eugen Trică apelează din nou la sprijinul fanilor, mai ales că meciul se desfășoară la o oră bună pentru un spectacol fotbalistic. „Mâine o să ne antrenăm în nocturnă, să ne obișnuim cu lumina artificială, vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere pentru sâmbătă. Am dori să vină cât mai multă lume să ne susțină, de fapt acesta este unul dintre motivele pentru care jucăm seara. Avem mare nevoie de sprijinul publicului, e unul dintre atuurile noastre”, a adăugat tehnicianul pentru sportarad.ro.
  Fără să-și fi studiat în cele mai mici detalii următorul adversar, antrenorul Olimpiei susține că știe la ce să se aștepte sâmbătă seara la Arad. „Fiindcă e gazdă și are foame de puncte, UTA va încerca să ne domine, să-și impună jocul, dar avem armele să ne opunem și să-i contracarăm pe arădeni. Și mai știu ceva, jocul greșeala așteaptă, sper să profităm de cele ale adversarilor, căci nu există echipă perfectă”, a precizat Tiberiu Csik, care nu i-a văzut pe „textiliști” jucând în acest sezon. „Nu am o înregistrare cu vreun meci de-al lor, dar m-am documentat de pe internet, le știu bine echipa. Din câte am înțeles, au pierdut nemeritat puncte în primele meciuri de campionat, iar asta înseamnă că vor dori foarte mult să câștige cu noi. Dar să nu se uite că sistemul competițional din acest an ne obligă să nu lăsăm niciun punct pe drum, indiferent de obiective. Oricum, cred că la ora asta nu există echipă ce nu vrea să termine în primele șase sezonul regulat”, mai spus Csik care de două zile şi-a dus echipa la Rania pentru antrenamente în nocturnă. Lucru firesc dacă ţinem cont că partida UTA – Olimpia se va juca sîmbătă de la ora 19.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img