More

    Trupa lui Csik, după puncte la Reşiţa

    oli

    Olimpia va juca mâine, la Reşiţa, primul meci în deplasare din actualul sezon al Ligii a II-a. Se anunţă a fi o partidă extrem de dificilă pentru „galben-albaştri“, reşiţenii fiind consideraţi favoriţi la promovarea în prima ligă.

    Reşiţa revine în fotbalul mare după un schimb de locuri între CSM Rm. Vâlcea şi Damila Măciuca. Măciuca a rămas la Vâlcea şi a preluat numele de CSM, în vreme ce la Reşiţa a ajuns tot lotul cu care Rm. Vâlcea a fost la un pas de promovare sezonul trecut. În prima etapă, trupa lui Pelici a cedat, la limită, 0-1, pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş.
    Olimpia a plecat încă de ieri spre Reşiţa, singura problemă din lotul lui Tiberiu Csik venind din zona fundaşilor centrali, unde Florin Mureşan acuză din nou dureri la degetul de la picior, operat în această vară. „Sperăm să facem un meci bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, sper că au trecut emoţiile debutului pentru toată lumea şi că acum vom evolua la potenţial maxim“, ne-a spus Tibi Csik.
    Din lot fac parte 20 de jucători: Șuta, Miron, Moș, Muntean, Bălău, Sabău, Ene, Hanus, Iuhas, Gavrilescu, Molnar, Svarczkopf, Micaș, Villand, Kinczel, Zsiga, Feier, Lemac, Dragoș, Bujor.

    Altfel, Olimpia a avut o săptămână liberă, în vreme ce Metalul a jucat miercuri în Cupa României, reuşind să se califice în faza a şasea, după un 4-0 sec la Brad, cu Aurul.

    Programul etapei:
    CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor
    CS Mioveni – FC Olt
    Gloria Bistriţa – Minerul Motru
    Metalul Reşiţa – Olimpia Satu Mare
    UTA Arad – ASA Târgu Mureş
    FCU Craiova – CSU Craiova

    Derby-ul Craiovei, dintre echipele lui Mititelu şi Olguţa, se joacă sâmbătă, de la ora 20.00, la Severin, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Conducerea FCU Craiova împreună cu Primăria din Severin au convenit ca în ziua meciurilor de Liga a II-a stadionul din Severin să poarte numele „Ion Oblemenco“.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE