More


  Tamaş, afară de la CFR!

  - Advertisement -

  tamas

  Însoţit de Florin Costea, Gabi Tamaş a făcut scandal duminică seara într-un club de manele din Cluj.

  Vestea că Tamaş şi Costea au făcut-o lată duminică seara a ajuns rapid la urechile şefilor de la CFR, care nu au vrut să mai rişte nimic şi au decis să rezilieze contractul cu fostul fundaş al celor de la WBA.

  “Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale.” e anunţul de pe site-ul oficial al CFR-ului.

  Gabi Tamaş nu a apucat să joace niciun meci pentru CFR, acesta nefiind folosit nici măcar în amicalul cu Mediaş din week-end, atunci când jucătorul a văzut meciul din tribune, deoarece nu era pregătit fizic.

  Într-un interviu pentru ProSport, tatăl jucătorului a recunoscut că acesta are probleme mari cu alcoolul şi a dezvăluit că i-a pus bodyguard din această cauză.

  Iuliu Mureşan spunea în momentul prezentării jucătorului că în Cluj nu va avea atâtea tentaţii. Preşedintele CFR-ului visa la un cuplu de fundaşi centrali Cadu – Tamaş.

  ”Clujul este un oraş mult mai liniştit şi se întâmplă mai puţine lucruri. Sper să dea gol într-un meci cu Steaua. De două săptămîni am discutat cu Tamaş, mă bucur că a venit la noi. E bine şi pentru CFR, dar şi pentru el. Îmi doresc un cuplu Cadu – Tamaş. Se poate ca Gabi să joace chiar din meciul viitor pentru noi. Parametrii fizici ai lui sunt foarte buni”, a declarat şi Iuliu Mureşan.”, a spus, glumind, Mureşan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img