Baschet feminin / Start în noul sezon al Ligii Naţionale    Favoritele la titlu s-au impus clar în prima etapă a Ligii Naţionale la baschet feminin. CSU Alba Iulia, Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Târgovişte şi-au umilit adversarele şi au înscris 100 sau peste 100 de puncte. Campioana ICIM Arad a câştigat la U Cluj Napoca la 16 puncte în vreme ce la Braşov , Olimpia a cedat greu în faţa trupei lui Piperea , BC Teleorman Alexandria.
Nou promovata din Galaţi a cedat oarecum neaşteptat în faţa Rapidului, echipa din Bucureşti fiind alături de Craiova fără straniere în lot.
CSM Satu Mare va începe sezonul abia mâine la Oradea. Partida se va juca de la ora 17 în sala “Antonio Alexe” şi se anunţă una nu tocmai uşoară pentru fetele lui Eleş dacă ţinem cont că săptămâna trecută la Oradea au fost transferate patru jucătoare din Statele Unite ale Americii.
Din păcate iubitorii baschetului n-au putut urmări în direct desfăşurarea partidelor deoarece site-ul Federaţiei Române de Baschet a fost “spart” de hackeri! Rezultate:
CSM Târgoviște – Nova Vita Târgu Mureş 111 – 28
Danzio Timișoara – CSU Alba Iulia 37  – 100
Sepsi Sfântu Gheorghe – SCM Craiova 125-43
Universitatea Cluj-Napoca – ICIM Arad 51-77
Olimpia CSU Braşov – CST BC Alexandria 54-65
Phoenix Galaţi – CS Rapid București     70-80
Universitatea CSM Oradea – CSM Satu Mare se dispută mâine, de la ora 17.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts