More  Baschet feminin: Victorie clară la Craiova

  baschet

  CSM Satu Mare a învins sâmbătă la prânz pe CSM U Craiova, în deplasare, cu scorul de 88 – 48 . Cea mai în formă jucătoare a sătmărencelor a fost din nou Andreea Orosz. Este cea mai mare diferență de puncte la care învinge până acum în LNBF, CSM –ul în sezonul 2013/2014.

  Fetele noastre au intrat ceva mai greu în meci şi au pierdut surprinzător primul sfert, 12-16. Ce a urmat apoi a fost un simplu galop de sănătate pentru fetele lui Eleş care s-au distanţat la final la o diferenţă de 40 de puncte. De remarcat evoluţia bună a Biancăi Voica, aceasta reuşind să înscrie 18 puncte şi de asemenea debutul junioarei Valentina Bolba în Liga Naţională. Fiica antrenorului de la Olimpia II, Mircea Bolba, Valentina a jucat trei minute şi a reuşit şi primele două puncte pentru CSM.

  “Am jucat de la ora 12 şi e clar că nu e ora noastră cea mai bună de joc. Am intrat mai greu în meci dar apoi următoarele trei sferturi ne-au aparţinut în totalitate”, a spus după meci antrenorul Petru Eleş.

  Pentru CSM Satu Mare au marcat: Andreea Orosz 14 p, Anita Nagy 8 p, Bianca Voica 18 p, Cristiana Cuțas 9 p, Jones Hope 10 p, Mihaela Adi 3 p, Eniko Tarța 8 p, Tabytha Wampler 16 p și Valentina Bolba 2 p. Valentina Bolba a debutat sâmbătă în Liga Națională.
  Andreea Orosz confirmă forma bună prin care trece ea reușind pe lângă cele 14 p înscrise, 7 recuperări și 6 pase decisive. Coeficientul ei de eficiență a fost de 24!
  Aseară CSM Satu Mare a jucat la Alexandria, scor 64-56. Vom reveni cu amănunte în ediţia de mâine a GNV.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE