More

  Baschet – Pornim cu şansa a doua

  baschet-csm

  Astăzi, de la ora 18.00, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, în cadrul etapei a treia a Ligii Naţionale. Un meci interesant, în care însă, echipa sătmăreană porneşte cu şansa a doua.

  Din păcate echipa se confruntă şi cu probleme de efectiv, americanca Tabytha Wampler fiind cu genunchiul în pioneze, având şanse minime să joace. Delegaţia a pornit spre Sfântu Gheorghe imediat după masa de prânz, nu înainte de a face o scurtă conferinţă de presă. La care au fost prezenţi antrenorul Petru Eleş şi Tabytha. „Avem şansa a doua în această confruntare. Dacă ne uităm în urmă, nici atunci CSM-ul nu a câştigat la Sfântu Gheorghe.
  Din păcate Thabyta Wampler este accidentată, va face deplasarea, însă nu este sigur că va juca“, a spus Eleş. De cealaltă parte, baschetbalista şi-ar fi dorit foarte mult să evolueze împotriva fostei sale echipe. Nu este exclus să intre pe teren, dar cu siguranţă nu va fi la capacitate maximă.

  Zece baschetbaliste vor face deplasarea la Sepsi: Mihaela Adi, Andreea Orosz, Bianca Voica, Monica Ivan, Anita Nagy, Kortny Jones, Cristiana Cutaş, Eniko Laza, Tabytha Wampler şi Valentina Bolba. Meciul cu Braşovul a demonstrat că noile achiziţii s-au descurcat foarte bine, Bianca Voica şi Cristiana Cutaş având evoluţii excelente. Să vedem însă dacă va fi de ajuns pentru a reuşi surpriza cu Sepsi.

  Programul etapei:
  Sâmbătă
  Sepsi – CSM Satu Mare
  U Cluj – CSM Oradea
  Nova Vita Tg. Mureş – Alexandria
  Rapid – Danzio Timişoara
  CSM Târgovişte – SCM Craiova
  Duminică
  Olimpia Braşov – Phoenix Galaţi
  Luni
  Alba Iulia – ICIM (ora 18.00, Digisport)

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE