More

  CS Samuraiul a obţinut 10 medalii la Cupa „Kuranai Karate Open”

  karate

  Sâmbătă s-a organizat o puternică competiţie internaţională de karate, cu  participarea a  220 de sportivi din Ungaria, Slovacia şi România, de la 22 cluburi.  Organizatorul evenimentului a fost Clubul de karate Shotokan din Salonta – preşedinte Zsolt Tasnadi, care, în ciuda crizei, a reuşit să adune atât de mulţi sportivi din ţările mai sus menţionate. O organizare ireproşabilă la care şi-au adus contribuţia numeroşi sponsori din localitate. Din Satu Mare au participat 12 sportivi de la CS Samuraiul,  la diferite categorii de greutate şi vârstă la proba kumite individual şi open. Sportivii sătmăreni s-au comportat bine pe tatami şi au reuşit să adune nu mai puţin de 10 medalii din care trei de aur, 3 de argint, 4 de bronz şi  trei locuri patru. De pe marginea tatamului, pe lângă părinţi şi antrenori, a fost prezent şi preşedintele onorific de la secţia din Lazuri, dr. Otto Kovacs.
  Performerii echipei au fost Zoltan Kalocsai, care a obţinut două medalii  de aur la kumite individual (14-15 ani – 55 kg) şi la open, uimind spectatorii cu viteza de execuţie a tehnicilor de karate şi, totodată, colegul său de echipă, Patrick Burya, care a reuşit să obţină locul I la categoria 14 -15 ani +55 kg, executând secerări de picioare una după alta (ashi barai) şi câştigând meci după meci cu această tehnică bine pusă la punct. Zoltan şi Patrick sunt sportivi legitimaţi la CS Samuraiul şi au început să practice karate-ul acum zece ani, un lucru demn de apreciat în lumea sportului, şi fac antrenamente sub îndrumarea senseiului Robert Magos. Dar iată rezultatele Samurailor la proba kumite:
  De la C.N. D-na Stanca – antrenor Robert Magos:
  Locul I – Zoltan Kalocsai, (14-15 ani -55 kg)
  Locul I – Zoltan Kalocsai, Open
  Locul I – Patrick Burya, (14-15 ani +55 kg)
  Locul III – Lemak Hanna, (10-11 ani)
  Locul III – Laura Pop, (8-9 ani)
  Locul III – Otto Kovacs, (8-9 ani)
  Locul IV – Matei Mihali, (10-11 ani)
  Locul IV – Dennis Burya, (8-9 ani)
  Locul IV – Raul Bozintan, (10-11 ani
  De la Şc. Gen. Lazuri – antrenor Ivan Filer
  Locul II – Armin Vida, (12-13 ani)
  Locul II – Bettina Alexa, (14-15 ani)
  Locul II – Andrea Ligner, (14-15 ani)
  Locul III – Bianca Conolos, (12-13 ani)
  Cei care doresc să se antreneze alături de aceşti campioni o pot face sunând la tel. 0261753456 sau accesând siteul clubului samuraiul.blogspot.com.

  DANIEL CHIOREAN

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE