More

    Csik: „Mergem încrezători la Vâlcea”

    oli

    Trei etape au mai rămas de jucat din turul de campionat în liga a 2-a iar Olimpia ocupă o poziţie de play-off . Galben-albaştrii sunt de departe revelaţia seriei vest iar evoluţiile bune din această toamnă ne dau încredere că elevii lui Csik nu vor rata ocazia de a se bate în continuare pentru primele poziţii.

    „Mergem încrezători la Vâlcea” declara după succesul de sâmbătă cu FC Bihor, antrenorul Tibi Csik iar situaţia de la echipă chiar îi dă speranţe că se poate scoate un rezultat bun şi etapa următoare. Mai mult Lemac va reveni în lot după suspendare, Bujor e şi el refăcut, lui Schvarzkopf i-a scăzut febra aşa că Tibi Csik se va putea baza pe toţi jucătorii din lot. „ Să am eu probleme meci de meci în alcătuirea formulei de start „ a mai spus Csik evident mulţumit că la meciul cu FC Bihor jucătorii veniţi de pe bancă au lăsat o impresie bună.
    Într-un clasament al echipelor din zona play-off ului, Olimpia e pe şase cu două puncte doar că mai e mult de jucat iar seria e foarte echilibrată… Un singur regret avem după aceste opt etape….că am pierdut prea uşor două puncte cu Minerul Motru . Iar cu acele puncte Olimpia era acum pe primul loc în serie, deasupra Craiovelor…

    Rezultatele etapei a 8-a
    Metalul Reșița – CS Mioveni 2-1.
    Olimpia Satu Mare – FC Bihor 2-0.
    Minerul Motru – UTA 0-2.
    FC U Craiova – Gloria Bistrița 1-0.
    ASA Târgu Mureș – CSM Râmnicu Vâlcea 3-1
    CSU Craiova – FC Olt 2-1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE