More


  Debut cu dreptul pentru CSM la Oradea

  - Advertisement -

  baschet21

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat ieri la Oradea, în cadrul primei etape din Liga Naţională. Din fericire pentru echipa noastră, acest debut în noul sezon a coincis cu o victorie destul de clară, 67-55. Fetele pregătite de Petru Eleş au început foarte bine partida, iar după primul sfert au avut un avans de 14 puncte, 9-23 pe tabelă. Sfertul doi a fost mai echilibrat, câştigat tot de fetele noastre, cu 18-15, iar la pauză scorul a fost 41-24. Un avantaj confortabil, care a adus o uşoară relaxare în tabăra CSM-ului. De acest lucru au profitate gazdele de la Oradea, care s-au apropiat pe tabelă, câştigând sfertul trei cu 17-11. Am suferit mult sub coş, la recuperări, dar nici echipa orădeană, în teren cu patru americance, nu a arătat prea multe. Ultimul sfert a aparţinut CSM-ului care s-a impus la limită, 15-14. Astfel, consemnăm prima victorie pentru baschetbaliste, care au demonstrat că vor fi o nucă tare pentru multele echipe care vor veni la Satu Mare.
  „A fost greu, ne-am relaxat în partea a doua, însă avantajul mare din prima repriză ne-a asigurat o victorie liniştitoare“, a spus preşedintele Florin Mureşan. „Am avut emoţii, a trebuit să trecem de tracul primului meci. Mă bucur că am câştigat şi am demonstrat că suntem o echipă care va avea un cuvânt de spus în acest sezon“, ne-a declarat şi căpitanul echipei, Andreea Orosz.
  Americanca Tabytha Wampler şi-a respectat media bună de puncte reuşite în amicale şi a înscris 20, dorindu-şi foarte mult să demonstreze că este o jucătoare foarte bună. Însă principala marcatoare din echipa sătmăreană a fost Andreea Orosz, care a reuşit 23 de puncte, trei recuperări şi un assist. În continuare vă prezentăm toate marcatoarele: Andreea Orosz 23 puncte, Tabytha Wampler 20, Eniko Laza 10, Kourtney Jones 8, Cristiana Cutaş 3, Mihaela Adi 2, Bianca Voica 1. Au mai evoluat Monica Ivan şi Anita Nagy, iar din lot au mai făcut parte Andra Neşte şi Diana Moldoveanu.
  Începând de luni, staff-ul tehnic, pe lângă antrenorul principal Petru Eleş şi antrenorul-jucător Monica Ivan, mai are un membru. Comitetul Director a luat hotărârea ca Lavinia Năstruţ să se alăture echipei, din postura de „secund“.
  În cadrul etapei a doua, la Satu Mare va sosi Olimpia Braşov. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18.00, la sala LPS.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img