Două etape de suspendare pentru Lemacoli

Eliminat etapa trecută după ce a lovit fără minge un adversar, atacantul Olimpiei, Denis Lemac, a fost suspendat două etape de Comisia de disciplină a FRF. Astfel „cadetul“ Olimpiei va lipsi atât în meciul de sâmbătă de la Slatina cu FC Olt cât şi în meciul cu FC Bihor de pe teren propriu de peste o săptămână. În plus, Lemac s-a ales şi cu o amendă de 2000 lei.

Din păcate nu e singura absenţă din atacul galben-albaştrilor, Vlad Bujor are mâna în gips şi va lipsi cel puţin trei săptămâni. În plus, Feier are probleme la gleznă şi e incert pentru jocul de la Slatina. Totuşi Feier e în lotul pentru Slatina şi, în funcţie de decizia medicului, antrenorii vor decide dacă-l vor include şi pe foaia de joc. Din delegaţia Olimpiei face parte şi Adrian Marinaş, care după dubla reuşită luni pentru Oli 2011 la Rania Sport a fost , se pare, promovat în lot. Un alt jucător cu probleme e şi fundaşul stânga, Flaviu Moş. Acesta a rămas acasă tot din cauza unor probleme medicale… Cu toate acestea sătmărenii au pornit la drum optimişti și pregătiți să scoată puncte de la olteni. „Întâlnim cea mai ofensivă echipă din campionat, cu jucători tehnici, pe viteză, care sunt foarte descurcăreți cu mingea. Slatina e o echipă cu atac, dar cu toate acestea sperăm să obținem victoria”, a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik. Olimpia Satu Mare ocupă în acest moment locul 5 în clasament cu 9 puncte, iar gazdele de la Slatina se situează pe locul 8 în clasamentul Ligii a II –a cu 7 puncte.

Geolgău a plecat de la FC Olt
Preşedintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiţă Geolgău, s-a despărţit de divizionara secundă. Oficialul clubului a dat curs unei oferte mult mai tentante, venite din partea echipei nou-apărute în peisajul fotbalistic românesc, CS Universitatea Craiova. Fosta glorie a Universităţii Craiova se alătură foştilor fotbalişti ai „Ştiinţei”, care se ocupă de destinele formaţiei nou-înfiinţate în Bănie, Pavel Badea, Gică Craioveanu, Ovidiu Stângă, Silvian Cristescu, Silviu Lung sau Corneliu Papură. Acesta şi-a prezentat, marţi, demisia. Geolgău va deţine, la CS Universitatea Craiova, funcţia de director sportiv, rămasă liberă după plecarea lui Zeno Bundea. CS Universitatea şi FC Olt Slatina se vor întâlni, în meci direct, peste două etape, pe Stadionul „ Ion Oblemenco”.

Echipa lui Mititelu suspendată până la finalul anului
Galeria Craiovei lui Mititelu a făcut prăpăd la Roşiorii de Vede la meciul echipei lor cu CSM Râmnicu Vâlcea, suporterii olteni având ceva de împărţit atât cu localnicii, cât şi cu forţele de ordine. FRF a tăiat din nou în carne vie şi a dictat alte patru etape de suspendare a terenului propriu.

Practic, FC U Craiova are în acest moment o suspendare de cinci etape pentru meciurile de acasă, adică una rămasă din sancţiunea anterioară pentru incidentele din Cupă şi alte patru de la sancţiunea nouă. În aceste condiţii, pe lângă meciul cu Gloria Bistriţa, craiovenii au terenul suspendat şi la meciurile cu ASA Tg. Mureş, Olimpia Satu Mare, Minerul Motru şi FC Bihor Oradea. Adică toate meciurile rămase până la finalul anului curent. În plus, echipa a primit şi o sancţiune de 37.500 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts