More


  Ghinion teribil pentru atacantul Olimpiei!

  - Advertisement -

  bujor

  Olimpia nu i-a putut folosi la Craiova pe atacanţii Vlad Bujor şi Denis Lemac. Accidentaţi, cei doi nu au făcut deplasarea cu echipa iar absenţa lor s-a resimţit şi-n jocul formaţiei pregătite de Tibi Csik care a pierdut la Craiova cu 1-0. Din păcate cei doi nu vor putea juca nici sâmbătă împotriva celor de la Minerul Motru. Refăcut după problemele la inghinali, Bujor şi-a reluat de luni antrenamentele alături de colegi. Doar că ghinionul pare că se ţine scai de atacantul galben albaştrilor, iar ieri dimineaţă Bujor şi-a fracturat mâna!

  „Am simţit dureri după antrenament şi am mers la Radiologie. Din păcate e fractură la metatarsiene şi aştept să văd ce zic doctorii, dacă trebuie sau nu operaţie”, ne-a spus cu tristeţe Vlad Bujor.

  „Şi pentru Lemac aşteptăm încă să vedem care va fi decizia medicului. N-am vrea să forţăm cu el pentru că riscăm să-l pierdem pentru întreg sezonul”, ne-a declarat ieri Tibi Csik care pe lîngă problemele din lot mai are o nedumerire legată şi de adversarul de sîmbătă. „Încă nu ştim cine le e antrenor. Iar adversarul schimbă antrenorii înaintea meciului cu noi şi asta ne încurcă în pregătirea jocului”, ne-a spus Csik care speră totuşi ca Olimpia să-şi valorifice avantajul terenului propriu şi jucătorii să obţină toate punctele din acest duel al noupromovatelor.

  Iordănescu a plecat  de la ASA

  Altfel, nu numai Minerul Motru a rămas fără antrenor. Şi echipa care a învins sîmbătă la Motru , ASA Târgu Mureş, e nevoită să schimbe conducerea tehnică. Asta după ce ieri Edi Iordănescu a anunţat sec că pleacă de la echipă din motive personale.

  „Este adevărat. Am o problemă strict personală, am cerut încetarea colaborării şi am comunicat că nu există cale de întoarcere de această dată. Cred foarte tare în jucători şi sunt sigur că vor avea rezultate în viitor. Nu mi-a fost uşor să iau o muncă de la zero, cu o echipă nou formată şi extrem de tânără. În ultimul joc am avut patru jucători de 19 ani în teren. Cred că din vară am progresat mult ca grup din multe puncte de vedere. În continuare doresc mult succes echipei, mulţumesc conducerii pentru încrederea totală de care m-am bucurat şi sper să mă înţeleagă şi să nu mă judece. Până în iarnă, de principiu aş dori să fiu mai mult alături de familie” a declarat Edi Iordănescu pentru Liga2.ro. Iordănescu a mai vrut să plece de la ASA şi înaintea meciului de la Satu Mare şi apoi a vrut să demisioneze şi după înfrângerea cu Olimpia.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img